Kiropraktorkedjan Nacka

5 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Planiavägen 5, Nacka

Öppet i morgon från 08:00

Kiropraktorkedjan Nacka

Vad händer vid diskbråck?

Mellan kotorna i ryggraden ligger diskarna som möjliggör rörelse, cirkulation och stötdämpning. Disken består av en yttre kraftig ring med korslagda fibrer likt ett bildäck, och i mitten finns en tandkrämsliknande kärna. Vid upprepad monoton belastning kan fibrerna i den yttre ringen brista och delar av kärnan pressas ut utanför disken. När den läckande kärnan direkt eller indirekt påverkar en eller flera nerver uppstår smärta.

Vilka symtom finns vid diskbråck?

Diskbråck drabbar i huvudsak ländrygg och/eller nacke. Typiska symtom vid diskbråck är smärta ned i benet med eller utan smärta i ländrygg. Ibland kan man även ha känselbortfall på vissa områden i benet och eventuellt svaghet i specifika muskelgrupper.

Majoriteten diskbråck läker om det tillåts läka.

Hur kan en kiropraktor behandla diskbråck?

En kiropraktorbehandling består till stor del av symtomlindring, ergonomi och rehabiliterande övningar. Det kan vara bra att även kontakta en sjukgymnast för ytterligare rehabilitering och läkare för eventuellt smärtlindrade medicinering.

Kontakta Kiropraktorkedjan Nacka för behandling av ditt diskbråck!

Om oss

En smärtfri vardag är frihet!
Hos Kiropraktorkedjan Nacka erbjuder vi undersökning, behandling, rådgivning och rehabilitering för att hjälpa samt vägleda dig till ett smärtfritt och aktivt liv.

Kiropraktorkedjan Nacka ligger på Planiavägen 5 i Stockholm, i samma lokaler som Sickla Hälsocenter Nacka. Här hjälper vi dig med både akuta och kroniska besvär.

Om Kiropraktorkedjan

Kiropraktorkedjan har funnits sedan 2008 och består idag av fem mottagningar, tre i Göteborg och två i Stockholm. Sedan Kiropraktorkedjan grundades har den blivit ett naturligt val för både privatpersoner och företag.

Vi som arbetar på Kiropraktorkedjan är legitimerade kiropraktorer med lång yrkeserfarenhet. Behandling och undersökning utförs enligt vetenskapliga och beprövade metoder, och diagnostiserar vi problem som inte är behandlingsbar med våra metoder hänvisar vi dig vidare för vård.

Träning och idrott ligger oss varmt om hjärtat

Under en behandlingsserie hos någon av våra kiropraktorer är vi noggranna med vad vi eventuellt väljer att ta bort i din träningsrutin. Vi tror på att du kan fortsätta med det du tycker om att göra men istället modifiera teknik, belastning och intensitet samt använda riktade övningar för att förbättra förutsättningarna mot en positiv utveckling inom idrottandet.

Varmt välkommen till Kiropraktorkedjan Nacka!

Informationen uppdaterades 13:01 - 16 feb, 2023

Vi jobbar här

Emma Ekengren

Emma Ekengren

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
5 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
5 av 5
Information
5 av 5
5 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
13 mar, 2018

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00
Lördag - Söndag:10:00 - 14:00

Telefonnummer

08-40 90 9# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier