null
1/4

Kiropraktorkedjan Nacka

5 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Planiavägen 5, Nacka

Öppet idag till 17:00

Kiropraktorkedjan Nacka

Nackspärr, medicinskt kallat torticollis, går ut på att muskler i nacken krampar så pass hårt att det inte längre går att röra på nacken.

Förutom att inte kunna röra på nacken kan du även ha smärtor i nacke och bröstrygg när du försöker röra på dig. Det är inte heller ovanligt att även få smärta som strålar ut från nacken till andra delar av kroppen såsom axlar, armar och huvud.

Varför får man nackspärr?

Orsaken till nackspärr varierar och problemet kan uppstå av sig självt hos i stort sett vem som helst. Ofta finns det sedan tidigare bakomliggande muskelspänningar i rygg och nackmuskler där själva nackspärren utlöses av en specifik händelse. När detta sker blir musklerna spastiska och de krampar samt förlorar förmågan att slappna av utan hjälp.

Ofta hänger problemen ihop med felaktig arbetsställning, dålig hållning, mindre trauman eller överansträngning.

Hur behandlas nackspärr?

Nackspärr behandlas oftast med goda resultat av en kiropraktor. Behandlingen går ut på att först få musklerna i nacken att slappna av och sedan hitta samt korrigera de faktorer som låg bakom uppkomsten av problemet. Det görs genom en kombination av olika behandlingstekniker, rehabilitering samt analys och rådgivning.

Kontakta oss på Kiropraktorkedjan Nacka för att få hjälp!

Om oss

En smärtfri vardag är frihet!
Hos Kiropraktorkedjan Nacka erbjuder vi undersökning, behandling, rådgivning och rehabilitering för att hjälpa samt vägleda dig till ett smärtfritt och aktivt liv.

Kiropraktorkedjan Nacka ligger på Planiavägen 5 i Stockholm, i samma lokaler som Sickla Hälsocenter Nacka. Här hjälper vi dig med både akuta och kroniska besvär.

Om Kiropraktorkedjan

Kiropraktorkedjan har funnits sedan 2008 och består idag av fem mottagningar, tre i Göteborg och två i Stockholm. Sedan Kiropraktorkedjan grundades har den blivit ett naturligt val för både privatpersoner och företag.

Vi som arbetar på Kiropraktorkedjan är legitimerade kiropraktorer med lång yrkeserfarenhet. Behandling och undersökning utförs enligt vetenskapliga och beprövade metoder, och diagnostiserar vi problem som inte är behandlingsbar med våra metoder hänvisar vi dig vidare för vård.

Träning och idrott ligger oss varmt om hjärtat

Under en behandlingsserie hos någon av våra kiropraktorer är vi noggranna med vad vi eventuellt väljer att ta bort i din träningsrutin. Vi tror på att du kan fortsätta med det du tycker om att göra men istället modifiera teknik, belastning och intensitet samt använda riktade övningar för att förbättra förutsättningarna mot en positiv utveckling inom idrottandet.

Varmt välkommen till Kiropraktorkedjan Nacka!

Informationen uppdaterades 13:01 - 16 feb, 2023

Vi jobbar här

Emma Ekengren

Emma Ekengren

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
5 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
5 av 5
Information
5 av 5
5 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
13 mar, 2018

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00
Lördag - Söndag:10:00 - 14:00

Telefonnummer

08-40 90 9# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier