Kiropraktorbehandling för gravida
null
1/4

Kiropraktorkedjan Nacka

5 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Planiavägen 5, Nacka

Öppet måndag från 08:00

Kiropraktorkedjan Nacka

Under din graviditet genomgår din kropp stora förändringar på kort tid. För att kunna bemöta förändringarna på bästa möjliga sätt är du beroende av ett välfungerande bäcken och en balanserad ryggrad.

Hos Kiropraktorkedjan Nacka erbjuder vi professionell undersökning, behandling, rådgivning och rehabilitering för att hjälpa och vägleda dig till ett smärtfritt liv under din graviditet.

Vad kan en kiropraktor hjälpa mig med under graviditeten?

Kiropraktorns uppgift är att korrigera ryggradens och bäckenets felfunktioner, gärna så tidigt som möjligt, så att de fungerar optimalt tillsammans för att på så sätt minska smärta.

Vanliga besvär som gravida kvinnor söker kiropraktor för:

  • bäckenuppluckring
  • bäckenlåsning
  • förebyggande vård av rygg- och bäckenbesvär
  • bröst- och andningssmärtor
  • domningar i armarna
  • smärtor i bröstryggen
  • huvudvärk

Hur många behandlingstillfällen behövs?

En vanlig behandlingsserie består oftast av tre till fem besök. Beroende på din fysiska status, dina besvär samt hur länge du har haft dem, kan det behövas flera besök. Behandlingarna och intervallet mellan dem varierar beroende på hur dina problem ser ut.

Kontakta Kiropraktorkedjan Nacka om du har några frågor om du vi kan hjälpa dig!

Om oss

En smärtfri vardag är frihet!
Hos Kiropraktorkedjan Nacka erbjuder vi undersökning, behandling, rådgivning och rehabilitering för att hjälpa samt vägleda dig till ett smärtfritt och aktivt liv.

Kiropraktorkedjan Nacka ligger på Planiavägen 5 i Stockholm, i samma lokaler som Sickla Hälsocenter Nacka. Här hjälper vi dig med både akuta och kroniska besvär.

Om Kiropraktorkedjan

Kiropraktorkedjan har funnits sedan 2008 och består idag av fem mottagningar, tre i Göteborg och två i Stockholm. Sedan Kiropraktorkedjan grundades har den blivit ett naturligt val för både privatpersoner och företag.

Vi som arbetar på Kiropraktorkedjan är legitimerade kiropraktorer med lång yrkeserfarenhet. Behandling och undersökning utförs enligt vetenskapliga och beprövade metoder, och diagnostiserar vi problem som inte är behandlingsbar med våra metoder hänvisar vi dig vidare för vård.

Träning och idrott ligger oss varmt om hjärtat

Under en behandlingsserie hos någon av våra kiropraktorer är vi noggranna med vad vi eventuellt väljer att ta bort i din träningsrutin. Vi tror på att du kan fortsätta med det du tycker om att göra men istället modifiera teknik, belastning och intensitet samt använda riktade övningar för att förbättra förutsättningarna mot en positiv utveckling inom idrottandet.

Varmt välkommen till Kiropraktorkedjan Nacka!

Informationen uppdaterades 13:01 - 16 feb, 2023

Vi jobbar här

Emma Ekengren

Emma Ekengren

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
5 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
5 av 5
Information
5 av 5
5 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
13 mar, 2018

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00
Lördag - Söndag:10:00 - 14:00

Telefonnummer

08-40 90 9# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier