karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
23
5
Specialistområden

Röntgenläkare i Stockholm

På vården.se kan du jämföra 13 Röntgenläkare i Stockholm. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
25 mottagningar i närheten av Stockholm
specialist care
(1)
Öppet idag till 16:00
specialist care
Öppet idag till 18:00
specialist care
Öppet idag till 17:00
specialist care
(3)
Öppet idag till 18:00

Vad har röntgenläkare i Stockholm för snittbetyg?

I Stockholm ligger snittbetyget för röntgenläkare på 3.04, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din röntgenläkare? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och röntgenläkare i Stockholm.

Vilken röntgenläkare är bäst i Stockholm?

Att välja vilken röntgenläkare i Stockholm du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra röntgenläkare baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De röntgenläkare med bästa snittbetyg i Stockholm på Vården.se är:

Så tycker patienter om röntgenläkare i Stockholm

 • Väldigt irriterande när jag får en utskällning för jag inte vad på plats 15 min for utsatt tid. Skriv inte tiden, seden i liten text under. Kom 15 min innan utsatt tid. Alltså, ngn skulle ha bakläxa här. Backa allas tiden då 15 istället för att addera en DUM fotnot

  – Tommie W. Unilabs Odenplan Röntgen

 • Läkarlabbet tillhandahåller värdefull information till patienter i behov av bedömning av befintliga symtom, i olika riskgrupper samt för allmän hälsokontroll. Mycket gott bemötande, kunnig personal och hög grad av seriositet. Vikten att utan remiss få en tidig bedömning, eller följa upp behandling utan långa vårdköer/väntetider är betydande. Jag är mycket nöjd med hela hanteringen av mitt ärende, och önskar Läkarlabbet varmt lycka till.

  – HGB, Anapath International/MSI. B. Läkarlabbet Stockholm

 • Allt gick mycket snabbt och läkaren kontaktade mig för information och vidare remiss till min vårdcentral.

  – Carina P. Läkarlabbet Stockholm

 • Carina var så fin och trygg! Var orolig innan och under men hon var så lugnande och bra.

  – Fannie W. Mama Mia Östermalm

 • Mycket bra bemötande. Upplevde att mina önskemål blev mer än uppfyllda.

  – Moa L. Mama Mia Östermalm

Vilka röntgenläkare i Stockholm har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa röntgenläkare:

Vad är en röntgenläkare?

En röntgenläkare, även känd som radiolog och röntgenolog, är en medicinsk specialist inom området radiologi. Röntgenläkare arbetar främst på sjukhus och kliniker där de bedömer och rapporterar resultaten av bildundersökningar från röntgenundersökningar. De spelar en viktig roll i att identifiera avvikelser, sjukdomar eller skador i kroppen genom att noggrant analysera bilderna och ställa korrekta diagnoser. Röntgenläkare arbetar oftast tillsammans med annan vårdpersonal, såsom kirurger och onkologer.

Vad gör en röntgenläkare?

Deras huvudsakliga arbetsuppgift är att tolka bilder från olika former av röntgenundersökningar för att identifiera eventuella avvikelser, skador eller sjukdomar. En röntgenläkare arbetar oftast med ultraljud, CT, MRT och konventionell radiologi. Deras arbete bidrar till att ge viktig information till andra vårdpersonal för att planera och genomföra lämpliga behandlingar och ingrepp.