Röntgenläkare i Stockholm

På vården.se kan du jämföra 14 Röntgenläkare i Stockholm. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
Läkarlabbet
Evidia Jakobsberg Röntgen logo
Evidia Handen Röntgen
Evidia Handen Röntgen logo
1.4

Vad har röntgenläkare i Stockholm för snittbetyg?

I Stockholm ligger snittbetyget för röntgenläkare på 3.1, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din röntgenläkare? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och röntgenläkare i Stockholm.

Vilken röntgenläkare är bäst i Stockholm?

Att välja vilken röntgenläkare i Stockholm du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra röntgenläkare baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De röntgenläkare med bästa snittbetyg i Stockholm på Vården.se är:

Så tycker patienter om röntgenläkare i Stockholm

• Vänlig, korrekt, kompetent

– Gisela E. Unilabs Sophiahemmet Röntgen

• Läkarlabbet är otroligt professionella. Gjorde en MR helkropp som jag försökt få till inom primärvården i 3.5 månad. Läkarlabbet gav mig tid inom 4 dagar och Jakob ringde upp mig med resultatet efter 2 dagar. Totalt 6 dagar för något jag kämpat för i primärvården i 3.5 månad. Jakob har också varit otroligt professionell och extremt bra tillgänglighet när det varit följdfrågor. Kan inte annat än rekommendera läkarlabbet och det är väl investerade pengar.

– Andreas S. Läkarlabbet Stockholm

• Fint bemötande av bra personal.

– Eva N. Unilabs Sophiahemmet Röntgen

• Bara bra. Har varit där flera gånger och blir lika väl bemött varje gång.

– Fanny F. Unilabs Odenplan Röntgen

• Väldigt irriterande när jag får en utskällning för jag inte vad på plats 15 min for utsatt tid. Skriv inte tiden, seden i liten text under. Kom 15 min innan utsatt tid. Alltså, ngn skulle ha bakläxa här. Backa allas tiden då 15 istället för att addera en DUM fotnot

– Tommie W. Unilabs Odenplan Röntgen

Vilka röntgenläkare i Stockholm har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa röntgenläkare:

Vad är en röntgenläkare?

En röntgenläkare, även känd som radiolog och röntgenolog, är en medicinsk specialist inom området radiologi. Röntgenläkare arbetar främst på sjukhus och kliniker där de bedömer och rapporterar resultaten av bildundersökningar från röntgenundersökningar. De spelar en viktig roll i att identifiera avvikelser, sjukdomar eller skador i kroppen genom att noggrant analysera bilderna och ställa korrekta diagnoser. Röntgenläkare arbetar oftast tillsammans med annan vårdpersonal, såsom kirurger och onkologer.

Vad gör en röntgenläkare?

Deras huvudsakliga arbetsuppgift är att tolka bilder från olika former av röntgenundersökningar för att identifiera eventuella avvikelser, skador eller sjukdomar. En röntgenläkare arbetar oftast med ultraljud, CT, MRT och konventionell radiologi. Deras arbete bidrar till att ge viktig information till andra vårdpersonal för att planera och genomföra lämpliga behandlingar och ingrepp.