Evidia Järva Röntgen logo
Röntgenläkare

Evidia Järva Röntgen

På Evidia Järva Röntgen utför vi datortomografi, magnetkameraundersökningar, konventionell röntgen samt ultraljud. Vi har drop-in (ingen tidsbeställning) för skelett- och lungröntgen mån-fre kl. 08.00-19.00, lör-sön 09.00-19.00. Övriga undersökningar tidsbokas. Särskilda öppettider för akuta röntgenundersökningar från Närakuten. Svaret på undersökningen får du av din remitterande läkare (den...
Evidia Järva Röntgen

Svaret på undersökningen får du av din remitterande läkare (den läkare som har skrivit remissen).

För mer information se vår webbplats.

Välkommen!

Informationen uppdaterades 05:13 - 29 okt, 2024

Lördag - Söndag

Radiologi, Ultraljudsverksamhet

Evidia Järva Röntgen erbjuder snabb och professionell service med ett trevligt och empatiskt bemötande från personalen. Många patienter är nöjda med det lyriska bemötandet och den korta väntetiden för bokade undersökningar. Dock finns det vissa brister i skyltningen som kan försvåra att hitta platsen, och drop-in väntetiderna kan ibland vara längre. Problematik finns även med parkering och sittplatser i väntrummet. Överlag rekommenderas kliniken för dess effektiva vård och hjälpsamma personal.
Snabbt omhändertagande
Dålig skyltning
Lång väntetid för drop-in
Få stolar i väntrum
Svårt att hitta parkering
akut vård, drop-in, allmän radiologi
*Sammanfattat från Google (10).