På Evidia Farsta Röntgen utför vi undersökningar med magnetkamera, datortomografi, konventionell röntgen, ultraljud samt bentäthetsmätning. Vi har drop-in (ingen tidsbeställning) för skelett- och lungröntgen helgfria vardagar kl. 08-16.45. Undersökningen tar bara några minuter, men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. Om du har en tid bokad för magnetkameraundersökning...
Om du har en tid bokad för magnetkameraundersökning utanför våra ordinarie öppettider (vardagar 8-17), observera att ingång då är via Farstagången 24. Obs! den 15/2 byter Farstagången 24 namn till Farstagången 26B.
Svaret på undersökningen får du av din remitterande läkare (den läkare som har skrivit remissen).
Evidia Farsta Röntgen får blandade recensioner, där de flesta patienter uppskattar trevligt bemötande från receptionister och vissa personal. Många upplever dock oprofessionellt och nonchalant behandling, särskilt vid undersökningar. Några patienter nämner även långa väntetider och svårigheter att hitta rätt ingång. Trots detta lovordas platsens professionalism och snabbhet vid behandling.
Trevliga receptionister
Oprofessionellt beteende av personal
Duktiga personal, professionellt bemötande
Tydliga och snabba undersökningar
Nonchalant bemötande
Lång väntetid för bokningar
Svårt att hitta rätt ingång
Gratis parkering i två timmar
Vänlig och positiv personal
Magnetkameraundersökningar, konventionell röntgen
*Sammanfattat från Google (19).
2.6
2.8
Helena L.
31 mar, 2025
Jag bemöttes av en väldigt empatilös och faktiskt rent av sur röntgensköterska. Hon suckade högt och ljudligt för att jag inte direkt förstod hennes direktiv hur jag skulle sitta (hon har säkert gjort detta 100-tals ggr, detta är hennes yrke medans detta är min allra FÖRSTA gång och jag gör inte detta för att det är roligt, jag försöker verkligen göra som du vill) Vidare så drar hon hårt i min hand och fingrar för att lägga på rätt plats. Jag är där för att röntga min hand och mina fingrar pga att jag har väldig smärta i dessa och dessutom med en sur uppsyn under tystnad- otrevligt! Byt yrke!
2.5
Mia S.
12 mar, 2025
Vi kom kl.1610 och sjuksköterska säger att dom stänger kl.1630. På skylten,google, läkaren på VC sa till kl1700 har dom öppet. Sjukskötersk säger: Ni kan komma imorgon till exempel.....
Bemötande bleeeé