På Evidia Nacka Röntgen utför vi undersökningar med magnetkamera, datortomografi, konventionell röntgen samt ultraljud. Drop-in (ingen tidsbeställning) för skelett- och lungröntgen mån-fre kl. 08.00-19.00, lör-sön 13.00-19.00. Övriga undersökningar tidsbokas. Särskilda öppettider för akuta röntgenundersökningar från Närakuten. Svaret på undersökningen får du av din remitterande läkare (den...
Särskilda öppettider för akuta röntgenundersökningar från Närakuten.
Svaret på undersökningen får du av din remitterande läkare (den läkare som har skrivit remissen).
Evidia Nacka Röntgen utmärker sig med en snabb och effektiv service, och många patienter uppskattar deras trevliga och professionella personal. Kliniken erbjuder drop-in-tider utan väntetider, vilket många patienter sätter värde på. Dock finns det återkommande klagomål om otrevligt bemötande i receptionen, problem med telefonservice och lång väntetid på undersökningssvar. Detta kan vara ett område för förbättring.