karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
2
3
2
Öppettider
6
5

Plastikkirurg i Danderyd

På vården.se kan du jämföra 1 Plastikkirurger i Danderyd. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
19 mottagningar i närheten av Danderyd
Estetikum
4.9 (27)

500 kr
Estetiska Institutet
5.0 (1)
Novius Ögonklinik, Stockholm
5.0 (15)

aestetics

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
aestetics

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Sophiahemmet Sjukhus

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
aestetics

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Astoriakliniken
4.9 (10)
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
CK Klinikerna Kirurgi
4.2 (5)

250 kr
primary care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vad har plastikkirurger i Danderyd för snittbetyg?

I Danderyd ligger snittbetyget för plastikkirurger på 4.95, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din plastikkirurg? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och plastikkirurger i Danderyd.

Vilken plastikkirurg är bäst i Danderyd?

Att välja vilken plastikkirurg i Danderyd du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra plastikkirurger baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De plastikkirurger med bästa snittbetyg i Danderyd på Vården.se är:

Så tycker patienter om plastikkirurger i Danderyd

 • Träffat Dr Vilyam angående min dubbelhaka. Utförde smartlipo samt skintightener. Smart val av utförare. Längst erfarenhet i Sverige. Snabb, proffsigt och smärtfritt! Känns tryggt att de är även lättillgängliga och tillmötesgående om det skulle inträffa något. Just nu ska jag läkas och ser verkligen fram emot resultatet. Har redan haft 2 av mina egna kunder skickade hit som är grymt nöjda över resultatet (en man och en kvinna). Jag kommer rekommendera många och jag är en riktig petig sjuksköterska som gjort ordentlig research innan. På återseende 🌺 Mvh Rebecka från MeraMig

  – Rebecka K. Estetikum

 • Otroligt kompetenta och duktiga. har varit runt på många kliniker inför min fettsugning men fastnade direkt för Estetikum. Insåg direkt att kliniken har längst erfarenhet i Sverige inom fettsugning och riskerna är betydligt mindre med Smartlipo i lokalbedövning jämfört med traditionell fettsugning. Är supernöjd med bemötandet, servicen, omhändertagandet och resultatet. Rekommenderar denna klinik varmt.

  – Helena A. Estetikum

 • Dr vilyam tillsammans med personal,Martina (klinikchef) är helt fantastiska.Han utförde min fettsugning och skin tightning med bravur! Under tiden får man lyssna på musik och vi pratar om allt möjligt som gör att oron minskar. Under tiden får jag som patient information om vad dr vilyam gör. Bra och tydlig info efter behandlingen hur man ska sköta korsetten och inga läkemedel. Ett stort plus att man får ett litet medicin kit hem för att inte akut leta efter ett apotek. Efter min behandlingen fick jag låg blodtryck ( har det annars)Martina och dr vilyam tog väl hand om mig med vila och god fika

  – Berivan K. Estetikum

 • Fantastiskt fint bemötande och supernöjd med både LPG och behandling av hudförändringar på ett proffsigt och seriöst sätt.

  – Camilla J. Estetikum

 • Oerhört nöjd med mian fettsugningar på Estetikum. Lokalbedövning, jag mådde jättebra efteråt, fint och jämt resultat. Otroligt tacksamt för att jag läste om denna fina klinik och deras Smartlipo metod med skintightening och valde att köra här. Var på konsultation på flera andra kliniker. Estetikum kändes rätt från början.

  – Agnetha S. Estetikum

De plastikkirurger i Danderyd som erbjuder tid snabbast är:

Vilka plastikkirurger i Danderyd har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa plastikkirurger:

Inom plastikkirurgi ingår ingrepp som ansiktslyftning, hakförstoring, läppförstoring, näsplastik, pannlyft, ögonlocksplastik, öronplastik, bröstförstoring, -förminskning eller -lyft, fettsugning, bukplastik och penisförstoring.

Plastikkirurgi finns även inom sjukvården, då framförallt för att återskapa ett utseende som förstörts på grund av sjukdom eller skada. Detta kallas rekonstruktiv plastikkirurgi.

Vad kostar det och vem betalar?

Om ingreppet skall göras för att återskapa ett utseende som förstörts på grund av sjukdom eller skada betalas ofta ingreppet av landstinget. Detta kan handla om bröstplastik efter en genomgången bröstcancer eller plastikoperation efter en stor brännskada. Andra exempel när plastikkirurger involveras i sjukvården är när stora delar hud måste ta bort vid vissa operationer. Plastikkirurger kan då behövas för att snygga till området.

Men en stor del av plastikkirurgin är privat och man betalar då själv för de ingrepp som utförs.

En ansiktslyftning kostar ungefär 60.000- 80.000 kronor beroende på hur ingreppet ska genomföras och exakt vad som ska göras. En bröstförstoring kostar ofta 30.000- 60.000 beroende på hur ingreppet genomförs och vilken typ av inplantat som används. En traditionell fettsugning över mage, midja och höft kostar normalt 25.000- 35.000 kronor.

Vart kan jag vända mig?

Det finns idag många olika kliniker som utför estetisk plastikkirurgi och det första man bör tänka på om man vill operera sig är att kontrollera att det är en utbildad plastikkirurg som att kommer genomföra ingreppet.

Det finns många förvillande begrepp inom branschen; estetisk kirurg, utbildning mot estetisk kirurgi eller specialist på estetisk kirurgi. En plastikkirurg som genomför estetisk kirurgi är en examinerad läkare med specialisering inom plastikkirurgi.

Detta kräver minst fem års specialisering inom rekonstruktiv plastikkirurgi efter läkarexamen och allmän tjänstgöring. De flesta plastikkirurger specialiserar sig sedan på några få typer av ingrepp för att kunna hålla en så hög nivå som möjligt.

Här på Vården.se kan du hitta information om olika kliniker som genomför estetisk plastikkirurgi.

Ansiktslyftning

Det finns flera olika metoder för att genomföra en ansiktslyftning. Man kan välja att bara lyfta huden eller att göra mer invasiva ingrepp där man även involverar fett och muskler under huden. De flesta plastikkirurger anser att de mer invasiva metoderna ger ett bättre resultat som håller längre.

Generellt används två olika metoder för att genomföra en ansiktslyftning. Den ena innebär en hel ansiktslyftning som då omfattar hela ansiktet, det vill säga från hals till panna. Den andra och vanligaste metoden innefattar en lyftning av nedre delen av ansiktet, från halsen upp till ögonen. Metoden går ut på att sträcka hela mellanansiktet, samt hud och muskler på halsen. Dessa ingrepp passar dig som på grund av ålder utvecklat kindpåsar, djupa fåror runt näsan och förslappad hud och muskler på hals och runt käken.

Att förstora brösten

Det finns många olika val när det gäller en bröstförstoring. Det finns olika typer av implantat, olika form, profil och yta samt olika storlekar och olika sätt att genomföra själva ingreppet på.

Det finns framförallt två olika typer av implantat. Det ena består av silikon och det andra av koksalt. I Sverige består, med stor majoritet, de flesta implantaten av silikon. Det finns även olika typer av silikon men idag är den fasta typen av silikonfyllning vanligast. Många tycker att silikon ger det mest naturliga utseendet.

Efter att ha valt typ av implantat kan du välja form på implantatet. De vanligaste formerna är antingen droppformade eller runda. Vilken form som passar bäst för dig beror främst på hur mycket bröstvävnad du har att täcka implantatet med. Droppformade lämpar sig bäst om du har väldigt lite bröstvävnad, medan runda är det vanligaste alternativet.

Själva ingreppet kan genomföras på olika sätt som gör att snittet med efterföljande ärr kan hamna på olika ställen beroende på hur kirurgen väljer att operera. Vanligast i Sverige är att snittet läggs i bröstvecket, men andra tänkbara ställen är i nedre delen av vårtgården, i armhålan eller i naveln.

Om du bestämt dig för att genomföra en bröstförstoring kontaktar du en plastikkirurgklinik, som du hittar på vår lista här på Vården.se. Väl på kliniken får du svara på frågor om din hälsa, du erbjuds information om ingreppet och du får möjlighet att diskutera de olika metoderna och typerna av implantat.

Fettsugning

Fettsugning är ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen i hela världen och syftar till att ta bort fettvävnad som kan vara svårt att bli av med enbart med hjälp av träning och en hälsosam diet.

Vid en fettsugning avlägsnas lokala depåer av fett som ligger mellan musklerna och huden och resultaten är bestående. Det är inte alla områden på kroppen som lämpar sig för fettsugning. De områden man sett får ett bestående resultat efter en fettsugning är över midja, höfter, lår, rygg, knän, haka och hals.

Det finns många olika metoder att utföra en fettsugning på. I grunden går de ut på att föra in ett rör genom huden. Röret är kopplat till en sug så genom att föra röret fram och tillbaka genom fettvävnaden kan fettdepåer sugas ut. De två huvudsakliga metoderna att genomföra detta på skiljer sig åt genom hur fettcellerna bryts ned innan de kan sugas ut.

Vid den traditionella metoden bryts fettcellerna ned rent mekaniskt och med nyare metoder sker detta i stället genom att högfrekvent energi används. Den traditionella metoden ger mer besvär i efterförloppet och för att minska risken för svullnad och ojämnheter i området bärs en gördel som fungerar som tryckförband i minst två månader efter ingreppet.

När du beslutat dig för att du vill genomföra en fettsugning kontaktar du en plastikkirurgklinik, som du hittar på vår lista här på Vården.se. Väl på kliniken får du träffa en plastikkirurg som ger dig information och möjlighet att diskutera de olika alternativen.