Aleris Specialistklinik Plastikkirurgi - Hötorget logo
Plastikkirurg

Aleris Specialistklinik Plastikkirurgi - Hötorget

Vi har mottagning och operationsverksamhet och erbjuder specialistvård i rekonstruktiv plastikkirurgi, där vi behandlar hudtumörer (malignt melanom, basaliom, skivepitelcancer) samt korrigerar vanprydande ärr i huvud/halsregionen. I vårdavtalet ingår även bröstförminskning av medicinska skäl. Vi kan erbjuda snabb tid. Vår specialistmottagning har avtal med Region Stockholm, samtliga läkare är...
Aleris Specialistklinik Plastikkirurgi - Hötorget

Vår specialistmottagning har avtal med Region Stockholm, samtliga läkare är specialister inom plastikkirurgi med mångårig erfarenhet

Informationen uppdaterades 07:30 - 3 apr, 2025

Rekonstruktiv plastikkirurgi

Aleris Specialistklinik Plastikkirurgi Hötorget erbjuder expertis inom plastikkirurgi med professionella läkare och effektiv service. Många patienter uppskattar den vänliga och omtänksamma personalen, vilket bidrar till en bra vårdupplevelse. Dock har vissa klagat på kostnader och brist på flexibilitet vid bokningar. Vissa upplever också potentiella fel i diagnostiseringen, vilket är viktigt att notera för klinikens förbättring.
Professionella och erfarna läkare
Snabb och effektiv service
Vänlig och omtänksam personal
Bra bemötande från sjuksköterskor
Brist på flexibilitet i bokningar
Felaktig diagnostisering
rekonstruktiv plastikkirurgi, hudtumörer, ärrkorrigering
*Sammanfattat från Google (11).

Boka tid direkt

Konsultation Bröstlyft