I Malmö ligger snittbetyget för arbetsterapeuter på 3.04, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din arbetsterapeut? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och arbetsterapeuter i Malmö.
Att välja vilken arbetsterapeut i Malmö du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra arbetsterapeuter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De arbetsterapeuter med bästa snittbetyg i Malmö på Vården.se är:
Har upplevt smidiga lösningar från personalen det gånger det behövts, både från läkare vid besök och rådgivande sjuksköterska per telefon. Tycker om när personalen på plats pratar gemytligt med varann i förbifarten och hämtar sig en kopp kaffe, känns som en trevlig arbetsplats, sprider en avstressande vibb, vårt samhälle behöver mer sånt:)
– Ann O., Bellevue Vårdcentral, Malmö
På senare tid har jag ofta varit i kontakt med Vårdcentralen Ellenbogen pga. min försämrad hälsa. Bemötts alltid av kunnig och empatisk personal, som förtjänar all beröm och rekommendation !
– Lajos T., Vårdcentralen Ellenbogen, Malmö
Mycket väl bemött av Dr Sabrina. Tydlig information. Lyssnar
– C G., Bellevue Vårdcentral, Malmö
Blev bemött av två väldigt otrevliga personer i receptionen på drop in . Dom tyckte jag såg för frisk ut för att träffa läkare?!
Läkaren var helt underbar och är väldigt nöjd med min behandling
– Maria E., Vårdcentralen Södervärn
Väldigt trevligt och bra bemötande. Kan inget annat än att rekommendera denna vårdcentral.
– Christian L., Vårdcentralen Sorgenfri
Idag finns det inga arbetsterapeuter i Malmö som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en arbetsterapeut på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.
En arbetsterapeut arbetar för att personer ska kunna leva ett självständigt liv efter att varit med om en sjukdom eller skada, eller om de har en medfödd funktionsnedsättning. De hjälper människor med träning och hjälpmedel i syfte att de ska få en fungerande vardag. Det kan till exempel handla om att hitta stöd för att sköta personlig hygien, boende eller arbete.
En arbetsterapeuts arbetsuppgifter innefattar bland annat att
Du behöver ingen remiss för att träffa en arbetsterapeut, utan kan komma i kontakt med en arbetsterapeut via din vårdcentral. På vårdcentralen ingår arbetsterapeuten ofta i ett team bestående av fysioterapeuter, läkare, psykologer och dietister. Tillsammans ser de till helheten hos en person som behöver stöd för att planera träning, hjälpmedel och måltider, så att hen kan leva ett så självständigt liv som möjligt.
En person som vill bli arbetsterapeut behöver gå Arbetsterapeututbildningen. Längden på utbildningen för att bli arbetsterapeut är tre år och omfattar 180 hp. Därefter kan personen få legitimation hos Socialstyrelsen för att bli legitimerad arbetsterapeut.