Capio Vårdcentral Malmö Centrum logo

Capio Vårdcentral Malmö Centrum

Välkommen till Capio Vårdcentral Malmö Centrum. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Vår vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Hos oss finner du bland annat BVC, Barnmorske-, diabetes-, distriktssköterske- och äldremottagning, sjukgymnastik, arbetsterapi och psykolog/kurator. Via vår digitala tjänst Capio Go erbjuder vi snabb hjälp via chatt eller video. Våra läkare och sjuksköterskor svarar alla dagar året runt mellan kl. 7–22. Ladda ner vår app Capio – Vård för alla eller besök capio.se/app för att starta ditt besök.

Informationen uppdaterades 14:25 - 19 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Malmö Centrum har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Hypertonimottagning, primärvård, Dietistverksamhet, Arbetsterapi, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vaccination mot covid-19, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Sjukgymnastik/Fysioterapi

Capio Vårdcentral Malmö Centrum har ett brett vårdutbud och många uppskattar den trevliga personalen och snabba digitala hjälpen. Några upplever dock problem med oerfarna läkare och långa väntetider för besök. Kontinuitet är också ett återkommande bekymmer, men vissa patienter tycker att det är enkelt att behålla sin läkare genom att fråga. Trots några negativa aspekter får vårdcentralen många positiva recensioner för sitt flexibla vårdutbud.
Brett vårdutbud
Lätt att behålla läkare
Flexibel med tidsbokning
Bristande kontinuitet
BVC, digital vård, sjukgymnastik
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (105) & Google (27).

3.4
Malin R.
23 sep, 2024
Bytte till Capio Malmö Centrum för några år sedan och är väldigt nöjd. De har varit väldigt lyhörda och hjälpsamma. Personalen är professionell och trevlig och man blir alltid bemött på ett bra sätt.
4.3
Hanna S.
19 apr, 2024
Har varit hos olika läkare genom åren, vissa bättre än andra men över lag bra läkare som tar en på allvar.