JA Naprapat

3.5 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Allévägen 6, Vallentuna

JA Naprapat

Massage

Pris från: 580 kr

Med en massage hos JA Naprapat på Allévägen 6 i Vallentuna kan du mjuka upp dina muskler och ge din kropp välförtjänt avslappning.

Vad ingår i en massage hos JA Naprapat? 

Vid en massage arbetar vi med dina muskler, för att mjuka upp dem och minska smärta. Vi bearbetar huden genom att knåda, trycka och lösa upp muskelknutor, vilket leder leder till att musklerna blir smidigare igen.

Varför är det bra med massage? 

Ibland är det fördelaktigt att mjuka upp huden och muskler genom en massage, särskilt om det värker och man känner sig spänd i vissa delar av kroppen. Men det finns många andra fördelar: massage ökar blodcirkulationen i musklerna, frigör endorfiner i kroppen som har en smärtlindrande effekt, hjälper till att motverka stress, är avslappnande och kan bidra till att stärka ditt immunförsvar. 

Vad ska jag tänka på inför en massage? 

Att få massage brukar för de flesta upplevas som skönt och avslappnande. Många känner sig lite trötta efter en massage, vilket är helt normalt. Ibland känner en del att de får en ökad stelhet dagen efter massagen, men den är oftast kortvarig. När det lagt sig brukar rörligheten vara bättre än innan massagetillfället.

Om du har högt blodtryck, har hög feber, svåra sjukdomar såsom cancer, hjärtsjukdom eller benskörhet, kan en kraftig och djupgående helkroppsmassage vara olämplig. Då är en mjuk och lätt massage bättre.

Om du har spända och värkande muskler, eller helt enkelt bara vill få en stunds avkoppling, boka en massage hos JA Naprapat!

Behandling av ryggskott

Pris från: 580 kr

Behandling av hälsporre

Pris från: 580 kr

Behandling av huvudvärk

Pris från: 580 kr

Behandling av nackspärr

Pris från: 580 kr

Behandling av axelsmärta

Pris från: 580 kr

Om oss

Varmt välkommen till JA Naprapat!

Du hittar JA Naprapat på Allévägen 6 i Vallentuna. Här träffar du naprapat och ortopedtekniker Jörgen som kan hjälpa dig med alla tänkbara besvär från muskler och leder. Jörgen har 25 års erfarenhet inom naprapati och har haft egen verksamhet som JA Naprapat sedan 2018. Hit är alla välkomna, oavsett hur litet eller stort ditt besvär känns. 

Din naprapat i Vallentuna

JA Naprapat ligger med goda kommunikationer från både Täby och Åkersberga, så att du enkelt kan få hjälp när du behöver det. Om du har svårt att ta dig till kliniken kan Jörgen dessutom erbjuda hembesök. 

Det här kan du få hjälp med

Hos JA Naprapat kan du få behandling för både akuta och långvariga besvär från rörelseapparaten, som till exempel:

  • Ont i knät

  • Ont i höften

  • Hälsporre

  • Migrän

  • Ryggskott

  • Huvudvärk

  • Ischias

  • Ont i ryggen

  • Diskbråck

  • Tennisarmbåge

Behandlingen anpassas alltid efter just dina behov och Jörgen arbetar med flera olika metoder, som till exempel manipulation, mobilisering, triggerpunktsbehandling, massage och el-akupunktur.

Hitta till kliniken 

JA Naprapat ligger på Allévägen 6, 2 trappor upp, inne i Harmoni Center. Du tar dig enkelt till kliniken med buss eller Roslagsbanan till Vallentuna station. Kliniken ligger bara 4 minuter bort på gångavstånd.

Välkommen att boka en tid hos JA Naprapat och få hjälp med dina besvär!

Informationen uppdaterades 11:11 - 22 jan, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
3 av 5
Tillgänglighet
4 av 5
Lokal och hygien
4 av 5
Information
3 av 5
3.5 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
15 mar, 2023

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt

Loading map

Relaterade kategorier