Självkänsla

Boka tid hos KBT i Göteborg för Självkänsla.

Självkänsla

Bristande självkänsla är något som kan påverka alla delar av livet negativt. Med hjälp av KBT kan du få hjälp att stärka självkänslan och bryta negativa beteenden.

Vad är självkänsla?

Självkänsla handlar om den grundkänsla som du har för dig själv och hur du värderar dig själv. När du lider av bristande självkänsla kan du bli extra känslig för kritik och olika motgångar.

Du kan bygga upp din självkänsla

Du kan själv påverka din självkänsla och KBT är ett utmärkt verktyg för det. Genom terapin får du hjälp att identifiera dina tankar och beteenden, för att göra konkreta förändringar. Du får också övningar att göra på egen hand som låter dig träna upp din självkänsla.

Välkommen att kontakta KBT i Göteborg för mer information!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som KBT i Göteborg erbjuder.

Inom Vallgraven
Välkommen till psykologmottagningen KBT i Göteborg! Sedan 2010 erbjuder vi kognitiv beteendeterapi hos legitimerade psykologer och psykoterapeuter med 18 års erfarenhet av kliniskt arbete. I våra vackra och harmoniska lokaler på Kungsgatan 41 kan vi bland annat hjälpa dig med: Depression Stress och utmattning Panikångest Fobi Social fobi Hypokondri Tvångstankar Missbruk Bristande självkänsla Vi erbjuder terapitid både på kvällar och helger och på mottagningen talar vi flytande svenska, engelska och grekiska. Vi är medlemmar i Psykologföretagarna och Neuropsykologiska föreningen Hör av dig till oss om du har några frågor eller vill boka en tid!

Vi jobbar här

Stefan Hugestrand
Stefan Hugestrand

Legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut

Stefan har en stor mängd påbyggnadskurser och erfarenheter kring psykiatriskt arbete, neuropsykologisk bedömning, personlighetsbedömning, adoptionsutredningar och KBT.