KBT i Göteborg logo
1/8
Psykolog

KBT i Göteborg

Välkommen till psykologmottagningen KBT i Göteborg! Sedan 2010 erbjuder vi kognitiv beteendeterapi hos legitimerade psykologer och psykoterapeuter med 18 års erfarenhet av kliniskt arbete. I våra vackra och harmoniska lokaler på Kungsgatan 41 kan vi bland annat hjälpa dig med: Depression Stress och utmattning Panikångest Fobi Social fobi Hypokondri ...
KBT i Göteborg

Välkommen till psykologmottagningen KBT i Göteborg!

• Depression
  • Hypokondri
  • Tvångstankar
  • Missbruk
  • Bristande självkänsla

Vi erbjuder terapitid både på kvällar och helger och på mottagningen talar vi flytande svenska, engelska och grekiska.

Vi är medlemmar i Psykologföretagarna och Neuropsykologiska föreningen

Hör av dig till oss om du har några frågor eller vill boka en tid!

Informationen uppdaterades 14:15 - 27 jan, 2023

Frågor och svar

Fråga ställd 09:13 - 30 dec, 2019
Har ni en terapeut som talar grekiska som man kan boka?
svarar:
Hej Linda och tack för din fråga! Ja, jag talar grekiska och erbjuder terapi på grekiska. Välkommen till KBT i Göteborg.
Fråga ställd 11:08 - 12 dec, 2018
Vad kostar det at vara i parterapi?
svarar:
Hej Jimmy och tack för din fråga. Varje session i parterapi varar 50 minuter och kostar 1200 kr som man betalar månadsvis via fakturering. Mvh Stefan Hugestrand

Vi jobbar här

Stefan Hugestrand
Stefan Hugestrand

Legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut

Stefan har en stor mängd påbyggnadskurser och erfarenheter kring psykiatriskt arbete, neuropsykologisk bedömning, personlighetsbedömning, adoptionsutredningar och KBT.