Tandblekning i Lidingö

Här på vården.se kan du hitta flera mottagningar i Lidingö som erbjuder Tandblekning. Få mer information och boka tid redan idag! Läs mer.
582 mottagningar i närheten av Lidingö
 
Tandea Hjorthagen
5.0 (3)

3300 kr
Smile Stockholm Östermalm
2.9 (4)

3763 kr
Stureplan Dental

Smile Kungshustandläkarna
5.0 (2)

3763 kr
Folktandvården Karlaplan
2.6 (2)

fr. 1720 kr 
Karlatandläkarna
5.0 (3)

Tandhygienisterna Karlatandläkarna

Oden Dental
5.0 (4)

fr. 2990 kr 
Smile Stockholm Södermalm
5.0 (21)

3763 kr
Tandklinik Veneer
3.0 (2)

Tandea Sjöstaden
5.0 (10)

3300 kr
Tandläkare Östermalm Angela Stangel

3000 kr 
Smile Stockholm Hagastaden
4.9 (6)

3763 kr
Tandea Södermalm
5.0 (7)

3300 kr
StureDental
5.0 (11)
Mälarkliniken

3500 kr 
Smile Globen

3763 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden
Hornsgatans Tandvård
4.8 (31)

Tandläkare Siv Sladius
4.9 (49)
Amini Dental
5.0 (37)
Tandläkare Helena Thorsell, Kungsholmen

4800 kr
Samdent Arena

Tandblekning hemma

Hos de flesta tandläkarkliniker kan du få hjälp med att göra en tandblekning hemma. På kliniken kan tandläkaren eller tandhygienisten undersöka dina tänder och se om tandblekning är rätt för dig. Efter det görs en avgjutning av dina tänder och du får en plastskena som är utformad för just dig. Skenan får du sedan med dig hem, tillsammans med blekmedel, som du placerar i skenan, innan du sätter den över tänderna för att verka. Blekningen kan göras på dagen eller över natten, och behöver oftast upprepas flera dagar för att nå önskat resultat.

Tandblekning hos tandläkare eller tandhygienist

Om du vill genomföra en tandblekning direkt hos tandläkaren kan du välja att göra en tandblekning på klinik. Då sker hela blekningen på kliniken och du går hem med vitare tänder. Tandläkaren eller tandhygienisten börjar med att undersöka dina tänder, för att se så behandlingen är lämplig för dig. Efter det appliceras ett blekmedel på dina tänder där det får verka under en viss tid. Ibland aktiveras blekmedlet också mejl hjälp av en speciell lampa. Behandlingen brukar ta mellan 1-2 timmar.

Vad kostar tandblekning?

Priset för tandblekning varierar mellan olika kliniker, men generellt brukar det ligga mellan 2000 kr och 4000 kr. Det är oftast dyrare att göra tandblekning på en klinik, än att göra det hemma med skenor. Har du gjort tandblekning hemma och har kvar dina skenor kan du också upprepa behandlingen själv för att fräscha upp resultatet, genom att bara köpa till mer blekmedel. Eftersom tandblekning är en estetisk behandling omfattas den inte av tandvårdsstödet och du kan inte använda ditt tandvårdsbidrag för att göra en tandblekning.

Hur länge håller tandblekning?

Man brukar räkna med att resultaten av en tandblekning håller i ungefär ett år, men det kan variera beroende på vilken metod som använts och hur du själv sköter om tänderna efter behandlingen. Andra faktorer som kan påverka hur länge blekningen håller är vad du äter och dricker, och om du röker eller snusar.

Läs mer om tandblekning här!