Smile Täby huserar i moderna och fräscha lokaler i Rösjö centrum strax utanför Täby Centrum. Våra tandläkare besitter lång och bred erfarenhet och kan ge dig bästa tänkbara tandvård.
Allmäntandvård
Tandrengöring
Tandimplantat
Tandreglering med Invisalign
Barn- och ungdomstandvård
Vår klinik har kapacitet att utföra mer avancerade behandlingar så som tandimplantat och estetisk tandvård. Vi som arbetar på Smile Täby vidareutbildar oss kontinuerligt för att nya behandlingsmetoder ska komma dig som kund tillgodo.
Vi utför de flesta kliniska ingrepp (exempelvis kirurgi och bettrekonstruktioner) på kliniken vilket både sparar tid och pengar för dig som kund.
Smile Täby har vi tandläkare med god erfarenhet av barn- och ungdomstandvård och vi bidrar aktivt till att skapa goda tandvårdsrutiner. Vet du vad det bästa är? Barn- och ungdomstandvård är helt kostnadsfritt hos oss upp till 19 års ålder. Välkommen att boka tid per telefon!
Har du fått akut tandvärk? Då finns vi här för dig! Du kan få en akut tid snabbt hos oss.
Smile Tandvård ligger i Skarpäng vid Ica Rösjöhallen strax utanför Täby Centrum. Vi har goda bussförbindelser och kommer du med bil så har vi fri parkering med p-skiva.
Välkommen till oss på Smile Täby!
Informationen uppdaterades 12:56 - 29 apr, 2025