Smile Kungshustandläkarna logo
1/4
Tandläkare

Smile Kungshustandläkarna

Smile Kungshustandläkarna - dina tandläkare på Norrmalm i Stockholm! Kungshustandläkarna har nu blivit en del av Smile! Du hittar oss på samma i adress i Stockholms city, på Kungsgatan 18. Personalen är densamma och precis som tidigare strävar vi alltid efter att ge dig en god tandvård och personligt bemötande. Det här erbjuder vi på Smile Kungshustandläkarna Vi erbjuder en trygg tandvård...
14.00Mån 23/6
08.10Ons 25/6
fr.1290 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden
3763 kr

Smile Kungshustandläkarna - dina tandläkare på Norrmalm i Stockholm!

Det här erbjuder vi på Smile Kungshustandläkarna

Vi erbjuder en trygg tandvård utifrån just dina behov, och ser alltid till att ge ett trevligt bemötande. Vårt mål är att du som patient ska ha friska, välfungerande och naturligt vackra tänder livet ut.

Behandlingar på Smile Kungshustandläkarna:

• Allmäntandvård

• Akut tandvård

• Tandblekning

• Estetisk tandvård

Akut tandvård när du behöver

Om olyckan har varit framme eller om du drabbats av akut tandvärk kan du boka ett akutbesök. Vi tar emot dig med kort varsel!

Hitta till Smile Kungshustandläkarna

Med centralt läge finns goda förbindelser att ta sig hit från hela Stockholm. Vi finns vid t-banahållplats Hötorget uppgång Kungsgatan.

Välkommen att boka en tid hos Smile Kungshustandläkarna!

Informationen uppdaterades 12:57 - 29 apr, 2025

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag

Torsdag

Smile Kungshustandläkarna har fått många positiva kommentarer för sin noggrannhet och skicklighet. Personalen beskrivs som mycket trevlig och professionell. Många patienter uppskattar det personliga bemötandet och den trygghet de känner, särskilt de som lider av tandläkarskräck. Några nämner dock att väntetiderna kan vara långa och att behandlingarna kan vara dyra.
Noggranna och skickliga tandläkare
Hantera tandläkarskräck bra
Bra bemötande och service
Väntetider kan vara långa
Dyra behandlingar
allmäntandvård, akut tandvård, tandblekning, estetisk tandvård
*Sammanfattat från Google (15) & Vården (1).

Hector O.
27 sep, 2022
C.N N.
27 sep, 2022
En mycket noggrann och seriös tandläkare. Till sin hjälp har han en fantastisk trevlig och vänlig tandsköterska.