Lista ditt barn

Hos Smile Kungshustandläkarna kan du lista ditt barn - vi hjälper er att skapa goda vanor för livet!Lista ditt barn hos Smile Kungshustandlä...

Boka tid hos Smile Kungshustandläkarna för Lista ditt barn.

Lista ditt barn hos Smile Kungshustandläkarna

Hos Smile Tandvård kan du lista ditt barn, för att få regelbundna kallelser till undersökningar. Från och med det år barnet fyller tre år kan du välja tandvårdsklinik för ditt barn. När du listat ditt barn hos oss får du automatiskt kallelse till kostnadsfria undersökningar.

Varmt välkommen att lista ditt barn eller ungdom hos Smile Kungshustandläkarna!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Kungshustandläkarna erbjuder.
11.50Mån 16/6
07.30Tor 19/6
07.30Mån 23/6
Du får ett kostnadsförslag
Inga lediga tider den närmaste månaden
fr.1152 kr
08.00Idag
10.20Fre 13/6
08.00Mån 16/6
fr.1290 kr
14.40Idag
3763 kr

Norrmalm
Smile Kungshustandläkarna - dina tandläkare på Norrmalm i Stockholm! Kungshustandläkarna har nu blivit en del av Smile! Du hittar oss på samma i adress i Stockholms city, på Kungsgatan 18. Personalen är densamma och precis som tidigare strävar vi alltid efter att ge dig en god tandvård och personligt bemötande. Det här erbjuder vi på Smile Kungshustandläkarna Vi erbjuder en trygg tandvård utifrån just dina behov, och ser alltid till att ge ett trevligt bemötande. Vårt mål är att du som patient ska ha friska, välfungerande och naturligt vackra tänder livet ut. Behandlingar på Smile Kungshustandläkarna: Allmäntandvård Akut tandvård Tandblekning Estetisk tandvård  Akut tandvård när du behöver Om olyckan har varit framme eller om du drabbats av akut tandvärk kan du boka ett akutbesök. Vi tar emot dig med kort varsel! Hitta till Smile Kungshustandläkarna Med centralt läge finns goda förbindelser att ta sig hit från hela Stockholm. Vi finns vid t-banahållplats Hötorget uppgång Kungsgatan. Välkommen att boka en tid hos Smile Kungshustandläkarna!

Smile Kungshustandläkarna har fått många positiva kommentarer för sin noggrannhet och skicklighet. Personalen beskrivs som mycket trevlig och professionell. Många patienter uppskattar det personliga bemötandet och den trygghet de känner, särskilt de som lider av tandläkarskräck. Några nämner dock att väntetiderna kan vara långa och att behandlingarna kan vara dyra.
Noggranna och skickliga tandläkare
Hantera tandläkarskräck bra
Bra bemötande och service
Väntetider kan vara långa
Dyra behandlingar
allmäntandvård, akut tandvård, tandblekning, estetisk tandvård
*Sammanfattat från Google (15) & Vården (1).

Hector O.
27 sep, 2022
C.N N.
27 sep, 2022
En mycket noggrann och seriös tandläkare. Till sin hjälp har han en fantastisk trevlig och vänlig tandsköterska.

Måndag
Tisdag