Välkommen till Smile Tandvård – din tandläkare på Götgatan 55 på Södermalm. I våra fina lokaler arbetar våra skickliga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som är redo att hjälpa dig med din munhälsa. För akut hjälp så strävar vi alltid efter att kunna erbjuda dig en tid samma dag. Vi hjälper dig med allt dina tänder behöver med målet att du ska vara nöjd med oss – men framförallt med dig själv.
Hos oss hittar du både tandläkare och tandhygienist, och vi kan erbjuda dig en heltäckande tandvård. Du kan bland annat boka tid för:
Allmäntandvård
Akut tandvård
Tandhygienistbehandling
Tandimplantat
Estetisk tandvård
Tandblekning
Vi har tandläkare med god erfarenhet av barn- och ungdomstandvård, där vi aktivt bidrar till att skapa goda tandvårdsrutiner. Tandvården för barn och ungdomar är helt kostnadsfri upp till 23 års ålder. Du kan själv välja om du vill lista ditt barn hos oss eller om du föredrar att boka barn- och ungdomstandvård direkt online. Önskar du att boka via telefon, så hjälper vi dig självklart även på den vägen.
Till oss tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Vår klinik ligger precis vid tunnelbanestationen Medborgarplatsen - du får gå över Folkungagatan för att hitta till oss på Götgatan 55.
Varmt välkommen till Smile Stockholm Södermalm!
Informationen uppdaterades 12:56 - 29 apr, 2025