karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
20
20
25
27
Öppettider
0
56

Tandblekning i Kungsholmen

Här på vården.se kan du hitta flera mottagningar i Kungsholmen som erbjuder Tandblekning. Få mer information och boka tid redan idag! Läs mer.
540 mottagningar i närheten av Kungsholmen
Tandläkare Helena Thorsell, Kungsholmen

4800 kr
Smile Stockholm Hagastaden
4.9 (6)
Oden Dental
5.0 (4)

fr. 2990 kr 
Hornsgatans Tandvård
4.8 (31)

Tandklinik Veneer
3.0 (2)

Tandea Södermalm
5.0 (7)

3300 kr
Folktandvården Fridhemsplan
5.0 (1)

fr. 1720 kr 
Smile Kungshustandläkarna
5.0 (2)
Stureplan Dental

Estetik & Dental
5.0 (3)

Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål

Smile Stockholm Östermalm
3.3 (3)
Mälarkliniken

3500 kr 
Samdent Arena

Karlatandläkarna
5.0 (3)

Tandhygienisterna Karlatandläkarna

Smile Stockholm Brommatandläkarna

3763 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden
Folktandvården Rosenlund
5.0 (1)

fr. 1720 kr 
Tandea Sjöstaden
5.0 (10)

3300 kr
Amini Dental
5.0 (37)
Tandläkare Siv Sladius
4.9 (49)

Tandblekning hemma

Hos de flesta tandläkarkliniker kan du få hjälp med att göra en tandblekning hemma. På kliniken kan tandläkaren eller tandhygienisten undersöka dina tänder och se om tandblekning är rätt för dig. Efter det görs en avgjutning av dina tänder och du får en plastskena som är utformad för just dig. Skenan får du sedan med dig hem, tillsammans med blekmedel, som du placerar i skenan, innan du sätter den över tänderna för att verka. Blekningen kan göras på dagen eller över natten, och behöver oftast upprepas flera dagar för att nå önskat resultat.

Tandblekning hos tandläkare eller tandhygienist

Om du vill genomföra en tandblekning direkt hos tandläkaren kan du välja att göra en tandblekning på klinik. Då sker hela blekningen på kliniken och du går hem med vitare tänder. Tandläkaren eller tandhygienisten börjar med att undersöka dina tänder, för att se så behandlingen är lämplig för dig. Efter det appliceras ett blekmedel på dina tänder där det får verka under en viss tid. Ibland aktiveras blekmedlet också mejl hjälp av en speciell lampa. Behandlingen brukar ta mellan 1-2 timmar.

Vad kostar tandblekning?

Priset för tandblekning varierar mellan olika kliniker, men generellt brukar det ligga mellan 2000 kr och 4000 kr. Det är oftast dyrare att göra tandblekning på en klinik, än att göra det hemma med skenor. Har du gjort tandblekning hemma och har kvar dina skenor kan du också upprepa behandlingen själv för att fräscha upp resultatet, genom att bara köpa till mer blekmedel. Eftersom tandblekning är en estetisk behandling omfattas den inte av tandvårdsstödet och du kan inte använda ditt tandvårdsbidrag för att göra en tandblekning.

Hur länge håller tandblekning?

Man brukar räkna med att resultaten av en tandblekning håller i ungefär ett år, men det kan variera beroende på vilken metod som använts och hur du själv sköter om tänderna efter behandlingen. Andra faktorer som kan påverka hur länge blekningen håller är vad du äter och dricker, och om du röker eller snusar.

Läs mer om tandblekning här!