Tandblekning

Hos Gröndalspraktiken kan du få hjälp med hemblekning av dina tänder. Behandlingen passar bra för dig som tidigare har gjort en tandblekning och vill fräscha upp ditt leende. Om du sköter din munhygien kan resultaten hålla i flera år.

Hur går hemblekningen till?

Innan behandlingen får du komma på besök hos oss där vi undersöker dina tänder och ger en rekommendation på behandlingstid. Du får sedan en mjuk blekningsskena i plast som är individuellt anpassad efter dina tänder. Skenan fylls med en blekningsgel och placeras över tänderna.

Du gör själv behandlingen hemma

Behandlingen utför du själv i ditt hem, enligt instruktionerna som du får hos oss. Den kan antingen ske på dagen under 30 minuter, med en lite starkare gel, eller över natten, med en lite svagare gel. Om det finns behov kan du sedan få komma på ett återbesök hos tandläkaren för att kontrollera resultaten av behandlingen.

Välkommen till Gröndalspraktiken!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Gröndalspraktiken - Tandläkare Jeanette Rindeskog erbjuder.

Hägersten-Älvsjö
Välkommen till Gröndalspraktiken! Gröndalspraktiken i Stockholm erbjuder all form av tandvård, från kostnadsfri vård för barn till avancerad tandreglering, i en lugn och amalgamfri miljö. Du är en viktig del i teamet. Därför har Gröndalspraktiken satsat på sköna behandlingsstolar och den bästa tekniken, såsom laser, skanner, avancerad 3D-röntgen och datoriserad bedövning. Kliniken har också korta väntetider och en dokumenterat hög kvalitet. Tandläkare, tandhygienist och tandsköterskor på Gröndalspraktiken På Gröndalspraktiken arbetar tandläkare Jeanette Rindeskog, tandhygienist Olga Tagner och tandsköterskorna Camilla Kroohn och Sofie Wolontis. Jeanette Rindeskog har en lång och gedigen karriär inom tandläkaryrket, och är idag även vice ordförande i Privattandläkarna. Nu är avtrycken äntligen borta! Idag skannas dina tänder med en "penna" istället för att ta avtryck. Lättare, smidigare och bekvämare för dig! Gröndalspraktiken är anslutna till Tandläkarförbundet, Privattandläkarna, Försäkringskassan och Preventum. Välkommen till Gröndalspraktiken i Stockholm!

Ann-Katrin D.
7 dec, 2022
Skicklig tandläkare som ligger i framkant vad gäller teknik och behandlingar. Skönt att kunna laga tand med laser och slippa leravtryck för bettskena. Klart bästa tandläkare jag träffat ! Rekommenderas varmt.
Lisbeth D.
24 aug, 2022
Alltid roligt att gå till tandläkaren när Jeanette och hennes personal står där. Jag är rädd för tandläkaren och har ett mycket känsligt nervsystem för smärta, men här går det mycket bra tack vare en stor kunskap hos tandläkare och personel.

Vi jobbar här

Jeanette Rindeskog