karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
29
6
Specialistområden

Röntgenläkare i Norrtälje

På vården.se kan du jämföra 1 Röntgenläkare i Norrtälje. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
31 mottagningar i närheten av Norrtälje
specialist care
(3)
Öppet idag till 18:00
specialist care
Öppet idag till 17:00
specialist care
Öppet idag till 18:00
specialist care
(1)
Öppet idag till 16:00

Vad har röntgenläkare i Norrtälje för snittbetyg?

I Norrtälje ligger snittbetyget för röntgenläkare på 2.88, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din röntgenläkare? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och röntgenläkare i Norrtälje.

Vilken röntgenläkare är bäst i Norrtälje?

Att välja vilken röntgenläkare i Norrtälje du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra röntgenläkare baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De röntgenläkare med bästa snittbetyg i Norrtälje på Vården.se är:

Så tycker patienter om röntgenläkare i Norrtälje

  • Jag har bara väldigt goda erfarenheter från mina besök på röntgen, på alla sätt och vis! Smidigt förfarande. Alltid lika rar, engagerad och tillmötesgående personal!

    – Ewa O. Röntgen Norrtälje sjukhus Tiohundra

Vilka röntgenläkare i Norrtälje har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa röntgenläkare:

Vad är en röntgenläkare?

En röntgenläkare, även känd som radiolog och röntgenolog, är en medicinsk specialist inom området radiologi. Röntgenläkare arbetar främst på sjukhus och kliniker där de bedömer och rapporterar resultaten av bildundersökningar från röntgenundersökningar. De spelar en viktig roll i att identifiera avvikelser, sjukdomar eller skador i kroppen genom att noggrant analysera bilderna och ställa korrekta diagnoser. Röntgenläkare arbetar oftast tillsammans med annan vårdpersonal, såsom kirurger och onkologer.

Vad gör en röntgenläkare?

Deras huvudsakliga arbetsuppgift är att tolka bilder från olika former av röntgenundersökningar för att identifiera eventuella avvikelser, skador eller sjukdomar. En röntgenläkare arbetar oftast med ultraljud, CT, MRT och konventionell radiologi. Deras arbete bidrar till att ge viktig information till andra vårdpersonal för att planera och genomföra lämpliga behandlingar och ingrepp.