Access Rehab Falun

4.83 av 5
(6 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Åsgatan 61, Falun

Öppet idag till 15:00

Access Rehab Falun

Inga lediga tider den närmaste månaden

Massage

Pris från: 595 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden

Behöver du en massage? Hos oss på Access Rehab Falun kan du boka en massage som är anpassad till just dina behov.

Massage hos Access Rehab i Falun 

Vid en massage hos Access Rehab arbetar vi med dina muskler, för att mjuka upp dem och minska smärta. Din hud bearbetas genom att vi knådar, trycker och löser upp muskelknutor, vilket leder leder till att dina muskler blir smidigare igen. Massagen kan användas som behandling i förebyggande syfte, eller för redan befintliga besvär. Vi erbjuder 25 respektive 55 minuters sessioner av:

 • Massage
 • Idrottsmassage
 • Gravidmassage

Vilka fördelar finns med massage?

De uppenbara resultaten av en massage är avslappning och mjukare muskler, vilket är särskilt fördelaktigt om man känner sig spänd eller har värk i vissa delar av kroppen. Men det finns fler fördelar med massage. Blodcirkulationen ökar och frigör endorfiner som motverkar stress och fungerar smärtlindrande. En massage kan till och med kan stärka ditt immunförsvar.

Bra att veta innan du bokar massage

De flesta upplever massage som skönt och avslappnande. Efteråt kan man känna sig lite trött, och det är helt normalt. Vissa upplever också en ökad stelhet dagen efter massagen, men det går oftast över ganska snabbt. Då är rörligheten vanligtvis bättre än innan du fick massagen. Om du har högt blodtryck, feber, svåra sjukdomar som cancer, hjärtsjukdom eller benskörhet kan en kraftig massage vara olämplig. En mjuk och lätt massage är då att föredra.

Välkommen att boka tid hos en massör på Access Rehab Falun - vi mjukar upp dina stela muskler!

Personlig träning

Pris: 830 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden
Inga lediga tider den närmaste månaden

Om oss

Har du besvär med muskler och leder? På Access Rehab Falun får du snabb och modern specialistvård!

Om Access Rehab

På Access Rehab arbetar naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer och massörer med en aktiv, modern och evidensbaserad vård. Då företaget har funnits på marknaden sedan 2008, finns det många års erfarenhet samlad på våra kliniker i Stockholm, Falun och Karlskrona. Vi lägger mycket stor vikt vid bemötandet av våra patienter, för att alla ska känna sig trygga och väl omhändertagna. Access Rehab satsar på ständig kompetensutveckling och vidareutbildning. Det ska också vara enkelt för dig som patient att besöka oss – fysiskt eller online. Hos oss finns inga långa köer eller krav på remiss, och du kan använda din sjukvårdsförsäkring då vi har samarbetsavtal med de flesta försäkringsbolagen. Du som har ett friskvårdsbidrag är också välkommen att boka en massage eller en TPT-timme.

Vad kan du få hjälp med på Access Rehab Falun?

På vår klinik i Falun är våra två erfarna sjukgymnaster etablerade mot region Dalarna. På kliniken arbetar också en mycket uppskattad massage- och friskvårdsterapeut. Access Rehab erbjuder en modern vård vid allt som muskler och leder kan ställa till med. Bland annat kan du få vård för:

 • ryggskott

 • nackspärr

 • ischias

 • knäproblem

 • huvudvärk

 • artros

 • hälsporre

 • tennisarmbåge

 • diastas

Access Rehab Falun erbjuder kvinnohälsa

Hos Access Rehab Falun kan du få vägledning i rehabilitering, träning och hantering av besvär som drabbar kvinnor. Vi lyssnar och tar hänsyn till din specifika situation, och därefter sätter vi ihop ett program med träning och behandling som är anpassat efter just dig. Vi kan erbjuda bland annat:

 • avslappning/smärtlindring vid spänd bäckenbotten

 • träning av svag bäckenbotten

 • träning vid inkontinensbesvär

 • träning efter kejsarsnitt

 • smärtlindrande behandling för endometrios

 • graviditetsmassage

Hitta till oss

Vår mottagning hittar du på Åsgatan 61 i Falun. Alldeles runt hörnet, på Kung Gustafs torg, finns närmaste parkering.

Varmt välkommen till oss på Access Rehab Falun!

Informationen uppdaterades 14:17 - 26 feb, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
5 av 5
Tillgänglighet
4.67 av 5
Lokal och hygien
4.67 av 5
Information
5 av 5
4.83 av 5

Baserat på 6 omdömen

Spontant omdöme
24 maj, 2022

Jättebra bemötande. Väldigt nöjd ♥♥♥♥♥

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
1 maj, 2022

Jättebra bemötande, supertrevlig personal som verkligen tar ens åkommor på allvar.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
4 feb, 2022

Efter en lång tid med nacksmärtor ingen tagit mig på allvar så kom jag till Åsa och hon förstod på en gång att något inte stod rätt till. Så med en otrolig lyhördhet och kunskap så hjälpte hon mig på absolut bästa sätt med som visade sig vara diskbråck i nacken med en viss nervpårverkan. All träning/rehab är helt anpassad efter mig, hur jag är som person och vad som passar min skada. Jag hade inte varit där jag är idag utan denna hjälp!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
4 feb, 2022

En utomordentligt kunnig, inspirerande och stöttande sjukgymnast/fysioterapeut har hjälpt mig efter axeloperation där endast en av tre trasiga senor gick att laga. Utan Åsa Redborns insats skulle jag inte vara för jag är idag, ca 1,5 år efter op. Jag har återerövrat att kunna crawla (!), är på väg mot fjärilsim och har även andra fysiska mål i sikte. Med små överkomliga steg och några nya övningar i taget + klok information har hennes inspiration varit helt avgörande för min framgångsrika rehab!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
4 feb, 2022

Så nöjd med den hjälp jag har fått med min kroniska och långdragna ryggvärk som jag har haft i åratal och senare även knäproblematik! Från att knappt kunnat gå till postlådan när det var som värst, så är jag nästan smärtfri idag. Kan gå långt varje dag ca. 45 min. med puls utan smärta! Har fått tillbaka energin. Hushållsarbete går som en dans numera och springer i trappar hur lätt som helst! Men det har inte varit någon quick fix. Det kräver att man gör hemläxan man får. Jag är så tacksam och har fått tillbaka ett liv igen!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Lunchstängt kl 12:00-13:00
Måndag:08:00 - 15:00
Tisdag:07:30 - 15:00
Onsdag - Torsdag:08:00 - 15:00
Fredag:08:00 - 12:00

Besöksadress

Åsgatan 61, Falun
Loading map

Relaterade kategorier