Idrottsskador

Vi på Engelbrekts Kiropraktorcenter kan hjälpa till med bedömning, behandling och rehabilitering av idrottsskador.Vi arbetar utifrån din idr...

Boka tid hos Engelbrekts Kiropraktorcenter för Idrottsskador.

1050kr
Nybesök 1050 kr, Återbesök 730 kr. Studentpris: 990 kr. Pensionärspris: 990 kr.

Vi arbetar utifrån din idrott, din träningsnivå och din ambition för att hitta en individuell lösning.

Pensionärer och studenter (Mecenat) erbjuds en rabatt på sitt besök.

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Engelbrekts Kiropraktorcenter erbjuder.
10.00Imorgon
13.20Tis 10/6
07.40Tor 12/6
990 kr
Pris efter konsultation
Pris efter konsultation

Östermalm
Välkommen till Engelbrekts Kiropraktorcenter - Din kiropraktor i Stockholm Vår affärsidé är att driva Stockholms bästa kiropraktorklinik, i en modern miljö. Vi lägger stor vikt vid expertis och kvalitet, och vår målsättning är att vara en innovativ klinik. Vi hjälper dig med behandling och förbättrad livskvalitet, oavsett din ålder och aktivitetsnivå. Vi levererar vård av bästa kvalité Vår vision är att leverera vård av bästa kvalité - från första mötet i receptionen till en konsultation med noggrann bedömning samt behandling och uppföljning anpassad efter dina behov. Målsättningen är att lindra dina besvär samt öka din kapacitet och stresstålighet i vardagen. Anpassad behandling för individen En välfungerande och balanserad kropp är en av grundpelarna i att kunna leva, träna och jobba på en optimal nivå. Vi ger dig en behandling som är anpassad efter dig och dina behov. Du får grundläggande övningar och rådgivning för att du på bästa sätt ska kunna ta tillvara på den förbättring du får hos oss. Vad vi på EKC kan hjälpa dig med Vi på EKC erbjuder kiropraktisk behandling, medicinsk akupunktur, stötvågsbehandling, yoga och STOTT pilates. Våra kiropraktorer har bred erfarenhet av att undersöka och bedöma kroppens funktion. Obalanser i samspelet mellan nerv, muskel och skelett återställs med hjälp av skonsamma och effektiva behandlingstekniker. Varmt välkommen att boka tid hos Engelbrekts Kiropraktorcenter redan idag!

4.9

Kiropraktor

Anna Grisotti
Anna Grisotti

Pilatesinstruktör

All info och bokning sker via Annas hemsida www.annagrisotti.se eller mobil 0703-56 52 72.

Måndag
Tisdag