Psykoterapeut Catharina Åkerhielm

Psykoterapeut Catharina Åkerhielm

karta knapp bakgrund

Engelbrektsgatan 35B, Stockholm

Psykoterapeut Catharina Åkerhielm

Psykoterapi

Pris: 850 kr

EMDR

Pris: 850 kr

Om oss

Välkommen till Psykoterapeut Catharina Åkerhielm!

Psykoterapeut Catharina Åkerhielm är leg. psykoterapeut med mottagning på Engelbrektsgatan 35B i Stockholm. Hon har varit yrkesverksam under mer än 40 år, med fokus på att skapa förtroendefulla kontakter och tillitsfulla relationer till barn, ungdomar och vuxna. Med lång erfarenhet av att bedriva psykoterapi inom ramen för primärvården i Skåne, har hon haft klienter med mycket skilda behov och livserfarenheter.

Catharina erbjuder en existentiellt orienterad terapi som sker på psykodynamisk grund, vilket innebär att hitta och förändra skadliga och negativa mönster, som bland annat formats i tidig barndom. Hon arbetar även med trauma och erbjuder EMDR som traumabehandling. Terapin hos Catharina utgår främst om vad du varit med om och din livshistoria, och mindre om dina symtom eller diagnoser. Tystnadsplikt och sekretess gäller för alla samtal, med undantag för om barn far illa och behöver snabb hjälp.

Detta kan du få hjälp med hos Catharina

Psykoterapeut Catharina Åkerhielm kan hjälpa till med:

  • Psykoterapi

  • Psykodynamisk psykoterapi

  • EMDR.

Catharinas erfarenhet visar också att en kombination av det psykodynamiska samtalet med EMDR kan vara effektivt.

För dig som önskar kan Catharina även jobba med drömmar - att tillsammans med dig i dialog uttolka och förstå vad rör sig i din inre verklighet.

Så hittar du till Catharinas mottagning

Mottagningen ligger på Engelbrektsgatan 35B på Östermalm i Stockholm. Det är enkelt att ta sig hit via tunnelbanans Röda linje. Då kliver du av vid Tekniska Högskolan, cirka 5 minuters gångavstånd.

Psykoterapi i Stockholm med Catharina Åkerhielm

Catharinas uppgift är hjälpa dig att tala och berätta om de jobbiga och smärtsamma sidorna av ditt liv. För att det ska fungera krävs en relation där tillit kan utvecklas. Därför börjar varje terapi med ett inledande kostnadsfritt samtal. Det är viktigt att du och Catharina kan finna er väl tillrätta med varandra, innan du väljer att fortsätta med terapin. Ett terapisamtal hos Psykoterapeut Catharina Åkerhielm varar i 60 minuter eller något kortare (till ett lägre pris). Du kommer till Catharina på dina villkor och stannar så länge du vill och tycker det är givande.

Psykoterapeut Catharina Åkerhielm är medlem i Psykoterapicentrum.

Välkommen till Psykoterapeut Catharina Åkerhielm!

 

Informationen uppdaterades 08:14 - 21 dec, 2023

Vi jobbar här

Catharina Åkerhielm

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt

Telefonnummer

070 710 5# ## Visa nummer

Hemsida

Relaterade kategorier