Mama Mia Täby Gynekologmottagning logo
1/3
Gynekolog

Mama Mia Täby Gynekologmottagning

Varmt välkommen till Mama Mia Täby Gynekologmottagning! Vår mottagning ligger i fina nya lokaler i Täby Centrum. Här arbetar professionella och erfarna gynekologer som kan hjälpa dig med gynekologisk undersökning, utredning och behandling. Vi finns här för dig, oavsett hur litet eller stort ditt besvär känns. Det här kan vi hjälpa dig med Vi kan hjälpa dig med de flesta gynekologiska besvär,...
Mama Mia Täby Gynekologmottagning

Varmt välkommen till Mama Mia Täby Gynekologmottagning!

Det här kan vi hjälpa dig med

Vi kan hjälpa dig med de flesta gynekologiska besvär, som till exempel:

• Menstruationsbesvär

• Problem i tidig graviditet

• Smärta vid samlag

• Inkontinensbesvär

Mama Mias värdegrund

För oss är det viktigt att se, bemöta och bekräfta alla våra kunder och samarbetspartners genom ett respektfullt och informativt förhållningssätt och med högsta servicefaktor.

Om Mama Mia

Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning, och vi fortsätter ständigt att växa! Inom Mama Mias olika mottagningar får du träffa barnmorskor, läkare och gynekologer med lång yrkeserfarenhet och mycket hög specialistkompetens. Vi följer dig både under graviditeten och genom barnets uppväxt.

Mama Mia har vårdavtal med Region Stockholm.

Välkommen till Mama Mia Täby Gynekologmottagning!

Informationen uppdaterades 14:54 - 28 jan, 2025

Mama Mia Täby Gynekologmottagning erbjuder en professionell och empatisk vård i rena lokaler. Många patienter uppskattar de noggranna undersökningarna och det varma bemötandet. Dock finns svårigheter med att nå mottagningen via telefon och inkonsekvent läkarkontakt som kunde förbättras.
Professionella gynekologer
Rent och fint utrymme
Empatiskt bemötande
Noggranna undersökningar
Svårt att nå via telefon
Snabb tidsbokning
Inkonsekvent läkarkontinuitet
Otillräcklig uppföljning
gynekologiska undersökningar, fertilitetsutredning, klimakteriebesvär
*Sammanfattat från Google (10).