Vaccinationsmottagning i Haninge

På vården.se kan du jämföra 10 Vaccinationsmottagningar i Haninge. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
VaccinDirekt Nacka Forum
Min Doktor Vaccin Odenplan logo
VaccinDirekt Odengatan, Vasastan
VaccinDirekt Odengatan, Vasastan logo
Vaccinationsmottagning

Vad har vaccinationsmottagningar i Haninge för snittbetyg?

I Haninge ligger snittbetyget för vaccinationsmottagningar på 3.24, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din vaccinationsmottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och vaccinationsmottagningar i Haninge.

Vilken vaccinationsmottagning är bäst i Haninge?

Att välja vilken vaccinationsmottagning i Haninge du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra vaccinationsmottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De vaccinationsmottagningar med bästa snittbetyg i Haninge på Vården.se är:

Så tycker patienter om vaccinationsmottagningar i Haninge

• Bästa vårdcentral jag har varit på. Fantastiskt bra bemötande och intresse för att faktiskt hjälpa mig när jag är sjuk. Ingen stress och väldigt noga. Jag är extremt tacksam för all hjälp jag fått av min läkare Kristyna Hints och min Dsk Emma.

– Ann C. Meliva Vårdcentral Haninge

• Super bra bemötande! Läkare som lyssnade och tog sig tid!! Bästa primärvårds kontakten jag någonsin haft! Tack så mycket!

– Maria L. Meliva Vårdcentral Haninge

• Blev positivt överraskad av att jag lyckades komma fram på telefon och att jag fick en akuttid redan samma dag. Träffade en underbar ST-läkare Joja som var både kunnig och inkännande. Bra bemött både på telefon och på plats. Mina tidigare erfarenheter har varit att det är mycket svårt att komma fram på telefon och att det är svårt att få läkartid.

– Enna KP K. Handens vårdcentral

• Jag var där idag den 18 november. Bra bemötande hos den läkare jag fick. Han var koncis ,trevlig och mycket duktig på att förklara. Det uppskattade jag verkligen.

– Kenth E. Meliva Vårdcentral Haninge

• Är helnöjd, snabba med svar på 1177. Bra och känner mig trygg med min läkare. Superbra och trevlig personal vid provtagningen.

– Camilla Ö. Vendelsö vårdcentral

Vilka vaccinationsmottagningar i Haninge har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa vaccinationsmottagningar:

Vad är en vaccinationsmottagning?

En vaccinationsmottagning är en mottagning som är specialiserad på vaccinationer. Till en sådan kan du gå för att vaccinera dig mot olika sjukdomar, så att du får ett bra skydd i din vardag.

Vad kan man vaccinera sig mot på en vaccinationsmottagning?

På en vaccinationsmottagning kan man normalt sett få vaccin mot en rad olika sjukdomar. Vanliga vaccin som erbjuds är vaccin mot influensa, mässling, påssjuka, röda hund, hepatit, polio, difteri, stelkramp och HPV (humant papillomvirus). Beroende på din ålder, kön, immuniseringsschema samt vilken mottagning du går till kan utbudet av tillgängliga vaccin variera.

Finns det dropin för vaccin?

Vissa vaccinationsmottagningar erbjuder dropin för vaccin, vilket innebär att man kan komma utan tidsbokning och få sin vaccination direkt. Detta kan vara praktiskt för personer med begränsad tid eller för de som behöver få ett vaccin snabbt. Men det är viktigt att kontrollera om vaccinationsmottagningen erbjuder dropin-tjänster, eftersom det kan variera mellan olika kliniker och regioner.