I Skåne län ligger snittbetyget för smärtbehandlingsverksamheter på 3.42, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din smärtbehandlingsverksamhet? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och smärtbehandlingsverksamheter i Skåne län.
Att välja vilken smärtbehandlingsverksamhet i Skåne län du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra smärtbehandlingsverksamheter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De smärtbehandlingsverksamheter med bästa snittbetyg i Skåne län på Vården.se är:
vänligt bemötande, läkare som var mån om att jag skulle må bra, var väldigt informativ om de läkemedel jag var i behov av,
– Peo P., Vårdcentralen Vänhem
Det är några år sedan jag gick dör men kände att det var inte rättvist att de inte fått omdöme. Jag blev positivt överraskad väl och omtänksamt behandlad och lokalerna var stora rena och tillgängliga.
– Anna Magdalena K., Susano Kliniken Lund
Fixade min krånglande hälsena. Snabbt och effektivt.
– Fredrik J., Vårdcentralen Vä
I somras var jag på provtagning. Jag vänta fortfarande på återföring från läkare. Jag funderar på att byta vård central
– Mats F., Capio Vårdcentral Helsingborg Centrum
Väldigt bra bemötande av all personal, kompetenta, lyssnar och tar sig tid med patienterna. Har gått på denna vårdcentral i flera år för diabetes och högt blodtryck. Har en diabetes/blodtryckssköterska som är helt underbar. Duktig bra läkare.
– Inger A., Capio Vårdcentral Helsingborg Centrum
Idag finns det inga smärtbehandlingsverksamheter i Skåne län som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en smärtbehandlingsverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.
En smärtbehandlingsverksamhet, även känd som smärtklinik, smärtcentrum eller smärtmottagning, arbetar med att diagnostisera och behandla smärta hos patienter. Smärtbehandlingsverksamheter finns på sjukhus och privata vårdinrättningar, och erbjuder olika typer av smärtbehandling. För att få hjälp på en smärtbehandlingsverksamhet krävs ofta en remiss från vården till en specialiserad smärtklinik – men så är inte alltid fallet. Kontakta din smärtmottagning för att boka en tid eller för att få rådgivning.
På en smärtklinik fokuserar man på att behandla smärta hos patienter, som kronisk smärta eller smärta efter operation. Detta kan göras genom olika metoder, såsom medicinering, fysioterapi, akupunktur, och TENS (transkutan elektrisk nervstimulering). Du rekommenderas söka vård hos en smärtmottagning om du har smärta som påverkar din vardag och livskvalitet.