Solljungahälsan logo

Solljungahälsan

Välkommen till Solljungahälsan i Örkelljunga! Vårt mål är att vara din första kontakt med vården när du har frågor om din hälsa. Vi strävar efter att erbjuda kontinuitet, tillgänglighet till vård av bra kvalitét med ett trevligt bemötande. Vi kan erbjuda besök hos familjeläkare, distriktssköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast samt samtalsterapeut. I anslutning till vårdcentralen finns även Mödrahälsovård där vi kan erbjuda barnmorskemottagning, preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovtagning. Vi finns till för dig!

Informationen uppdaterades 14:26 - 21 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Solljungahälsan har fått i Nationella Patientenkäten.

Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Verksamhet för unga vuxna med psykisk ohälsa, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Smärtrehabiliteringsverksamhet, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Dietistverksamhet, Kuratorsverksamhet, Arbetsterapi, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Distriktssköterskeverksamhet

Solljungahälsan i Örkelljunga erbjuder ett trevligt bemötande och läkare som tar sig tid att lyssna på sina patienter. Personalen upplevs som lyhörd och förstående och erbjuder värdefullt stöd i svåra situationer. Däremot klagar flera patienter på återkommande problem med att bli återuppringda samt oprofessionellt bemötande från vissa vårdgivare. Flera patienter upplever frustration över att hänvisas till andra orter för vård, vilket leder till besvär och oro.
Bemötande och lyhörd personal
Läkare som lyssnar och har tid
Många missar återuppringning
Får åka till andra orter för vård
Bra stöd vid svåra tider
Uppskattar uppringning istället för kö
Generellt trevligt bemötande
Oprofessionell behandling av patienter
Informerar inte om uteblivna tider
familjevård, vuxenvård
*Sammanfattat från Google (21).