Skönhetsklinik i Lund

På vården.se kan du jämföra 1 Skönhetskliniker i Lund. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
6 mottagningar i närheten av Lund
 

Vad har skönhetskliniker i Lund för snittbetyg?

I Lund ligger snittbetyget för skönhetskliniker på 4.54, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din skönhetsklinik? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och skönhetskliniker i Lund.

Vilken skönhetsklinik är bäst i Lund?

Att välja vilken skönhetsklinik i Lund du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra skönhetskliniker baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De skönhetskliniker med bästa snittbetyg i Lund på Vården.se är:

Så tycker patienter om skönhetskliniker i Lund

  • Tack för all hjälp ! Jag är så glad att jag tog kontakt med Er . Proffsig hjälp o bemötande ! Framförallt att op. blev gjord så snabbt !

    – Gunilla J. Narva Åderbråckscenter, Lund

  • Jag opererades september 2020 av Ove Tott. Nu nästan ett år senare och resultatet är utmärkt. Jag är mycket nöjd.

    – Anna J. Narva Åderbråckscenter, Lund

  • Mycket trevlig personal! Från det att jag bokade tid till konsultation till det att ingreppet var över, har jag känt mig trygg och väl omhändertagen. Har rekommenderat Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center, Lund, till både släkt och vänner. Nu är det bara att vänta på slutresultatet, som kommer ta tid, vilket kirurgerna var noggranna med att poängtera. Det tycker jag är viktigt, så att man är väl medveten om att det faktiskt tar tid och inte är en ”quick fix”. Kan varmt rekommendera detta ställe 👍🏻😊

    – Marianna R. Narva Åderbråckscenter, Lund

Vilka skönhetskliniker i Lund har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga skönhetskliniker i Lund som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en skönhetsklinik på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är skönhetsvård?

Skönhetsvård innefattar alla typer av behandlingar som görs med syftet att förändra eller förbättra utseendet hos en person. Allt från enkla behandlingar som makeup, fransförlängning eller manikyr till bestående ingrepp som plastikkirurgi eller hårtransplantation ingår i skönhetsvård. 

Vilka behandlingar kan man göra inom skönhetsvård?

Det finns en mängd vårdgivare som är utbildade till olika yrken inom skönhetsvård. De kan ge dig hjälp med det mesta som rör ditt yttre, till exempel

Behöver man vara legitimerad för att jobba inom skönhetsvård?

För att utföra injektionsbehandlingar med till exempel botox eller fillers, eller utföra plastikkirurgiska ingrepp, behöver man ha adekvat utbildning samt vara legitimerad av Socialstyrelsen. Men många yrken inom skönhetsvård kräver ingen legitimation, så därför kan det vara bra att läsa på och jämföra olika vårdgivare innan du bokar.

Boka tid för en skönhetsbehandling

De flesta kliniker som erbjuder någon typ av skönhetsvård är privata. Du behöver alltså ingen remiss, utan bokar och betalar själv för din behandling. 

På Vården.se kan du jämföra vårdgivare och boka tid online, direkt!