På varden.se kan du jämföra 17 sjukhus i Falun. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst.

17 mottagningar
I Falun ligger snittbetyget för sjukhus på 4.84, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din sjukhus? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder.
Att välja vilken sjukhus i Falun du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra sjukhus baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De sjukhus med bästa snittbetyg i Falun på Vården.se är:
"Jag har inga bra erfarenheter av vården men denna avdelning!!medicin avd 24!!så fantastiskt fina människor så jag blir helt rörd!!och jag känner mej helt trygg att de tar mycket bra hand om min mamma!så här skulle all vårdpersonal vara!!"
– Sara E., Medicin Falun, Avdelning 22 Medicin Falun
"Helt fantastisk personal på dagkirurgin! Även om jag fick vänta 5h på att opereras gjorde det absolut ingenting, eftersom personalen fick mig att känna mig omhändertagen och trygg. Aldrig haft en så bra upplevelse med sjukvården innan! Rätt människor på rätt ställe, stor eloge."
– Agnes J., Falu lasarett
– Katarina, Diabetes-endokrinmottagning Falun
– Anette K., Mag- och tarmmottagning Falun
– hans, Neurologimottagning Falun
Idag finns det inga sjukhus i Falun som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en sjukhus på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

ANNONS

Att upptäcka förändringar i kroppen kan väcka oro, och tanken på cancer kan kännas skrämmande. Läs mer om cancer här.
Sponsrad