Helsingborg
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Sexolog i Helsingborg

På vården.se kan du jämföra 4 Sexologer i Helsingborg. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
4 mottagningar i närheten av Helsingborg

Vad har sexologer i Helsingborg för snittbetyg?

I Helsingborg ligger snittbetyget för sexologer på 4.88, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din sexolog? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och sexologer i Helsingborg.

Vilken sexolog är bäst i Helsingborg?

Att välja vilken sexolog i Helsingborg du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra sexologer baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De sexologer med bästa snittbetyg i Helsingborg på Vården.se är:

Så tycker patienter om sexologer i Helsingborg

Vilka sexologer i Helsingborg har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga sexologer i Helsingborg som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en sexolog på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en sexolog?

En sexolog är en expert på människans sexualitet. De erbjuder sexrådgivning och terapi för att hjälpa såväl individer som par. Genom att prata med en sexolog kan man få hjälp och stöd kring sexuella frågor och bekymmer på ett professionellt sätt. De kan ge vägledning kring olika sexologiska problem, såsom libido, kommunikation, intimitet, smärta vid sex eller orgasmproblem. Sexologer kan arbeta på olika platser – från privata mottagningar till sjukhus och hälsocenter.

När bör man träffa en sexolog? 

Det kan vara bra att träffa en sexolog om man upplever svårigheter eller utmaningar kopplade till sexuell hälsa, intimitet eller relationer. När du träffar en sexolog kan du få professionellt stöd och vägledning för att förbättra din sexuella hälsa. Sexologen kan erbjuda individuellt anpassad rådgivning för att hjälpa dig/er att hitta lösningar som förbättrar din/er situation.