karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Ätstörningsvård i Helsingborg

På vården.se kan du jämföra 2 Ätstörningsvårdmottagningar i Helsingborg. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
5 mottagningar i närheten av Helsingborg
mental health

Inga tillgängliga tjänster att boka online
mental health

Inga tillgängliga tjänster att boka online
mental health

Inga tillgängliga tjänster att boka online
mental health

Inga tillgängliga tjänster att boka online
mental health

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har ätstörningsvårdmottagningar i Helsingborg för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på ätstörningsvård i Helsingborg. Lämna gärna ett omdöme om just din ätstörningsvård i Helsingborg så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken ätstörningsvårdmottagningar är bäst i Helsingborg?

Eftersom det inte finns några omdömen på ätstörningsvårdmottagningar i Helsingborg idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken ätstörningsvårdmottagningar som passar bäst för just dig.

Vilka ätstörningsvårdmottagningar i Helsingborg har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga ätstörningsvårdmottagningar i Helsingborg som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en ätstörningsvård på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad innebär ätstörningsvård?

Ätstörningsvård är en form av behandling och stöd som erbjuds till personer som lider av olika typer av ätstörningar, som till exempel anorexi, bulimi, ARFID eller hetsätning. Målet med ätstörningsvård är att hjälpa patienten att återfå en hälsosam och balanserad relation till mat, kroppsuppfattning och ätande. Ätstörningsvård kan bestå av en rad olika behandlingsmetoder och insatser. Det kan omfatta individuell terapi, familjeterapi, gruppbehandling, nutritionsterapi och medicinsk övervakning.

Vad är en ätstörningsklinik?

En ätstörningsklinik är en specialiserad vårdinrättning som fokuserar på ätstörningsvård, det vill säga att behandla personer med ätstörningar. Dessa kliniker kan erbjuda olika vårdnivåer, beroende på behov och svårighetsgrad av ätstörningen. Patienter kan ha behov av att vistas på kliniken dygnet runt, eller av dagvård, vilket innebär att personen spenderar dagtid på kliniken men sover hemma. Ätstörningskliniker kan erbjuda en trygg och kontrollerad miljö där personen får specialiserad vård och stöd från ett team av experter inom ätstörningsvård. Det finns ätstörningskliniker som drivs av regionen, men även privata ätstörningskliniker.