Helsingborg
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
21
8

Psykiatriker i Helsingborg

På vården.se kan du jämföra 16 Psykiatriker i Helsingborg. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
25 mottagningar i närheten av Helsingborg
mental health
Öppet idag till 17:00
mental health
Öppet idag till 16:30

Vad har psykiatriker i Helsingborg för snittbetyg?

I Helsingborg ligger snittbetyget för psykiatriker på 4.92, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din psykiatriker? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och psykiatriker i Helsingborg.

Vilken psykiatriker är bäst i Helsingborg?

Att välja vilken psykiatriker i Helsingborg du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra psykiatriker baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De psykiatriker med bästa snittbetyg i Helsingborg på Vården.se är:

Så tycker patienter om psykiatriker i Helsingborg

  • Dr Lars Davidsson är en stabil och lugn person. Det som är bra med honom är att han inte nickar och instämmer till allt jag säger utan ”ifrågasätter” också och kan ge sina synpunkter, vilket är givande. När man lider av depression och ångest är feedback viktigt, ett aktivt lyssnande, som just Lars är bra på. Tacksam patient. PS Lars söta vovve är också en mycket klok tös DS

    – Inger O. Lars Davidsson Konsultation, Helsingborg

  • Äntligen har jag kommit till en trygg och lugn mottagning där jag blir lyhörd. Känns helt underbart att ha en och samma läkarkontakt för min adhd behandling. Är otroligt tacksam för denna professionella kontakt.

    – Elisabeth K. Lars Davidsson Konsultation, Helsingborg

  • Från första kontakt en god upplevelse utav respekt och ödmjukhet. En lugn och trygg kontakt och miljö. Där upplevelse av samarbete är en viktig utgångspunkt i kontakten. Är en efterlängtad kontakt efter en del år inom allmänna öppenvården Psykiatri, där det har kommit till den gräns jag upplever är katastrof och värre lär det bli! // En tacksam patient!

    – Anne-Li B. Lars Davidsson Konsultation, Helsingborg

Vilka psykiatriker i Helsingborg har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa psykiatriker:

Vad är en psykiatriker?

En psykiatriker, eller psykiater, är en läkare som specialiserat sig inom området psykiatri. Psykiatriker har genomgått medicinsk utbildning och har sedan valt att specialisera sig inom psykiatri för att kunna arbeta med diagnos, behandling och vård av patienter med olika psykiska sjukdomar och störningar. Du kan träffa en psykiatriker på psykiatrin via remiss, eller en privat psykiatriker. Vissa mottagningar erbjuder dig även att träffa en psykiatriker online.

Vad gör en psykiatriker?

En psykiatriker har som huvuduppgift att bedöma, diagnostisera och behandla psykiska sjukdomar och störningar. De kan använda sig av olika metoder, som medicinering, psykoterapi och andra behandlingar för att hjälpa sina patienter att förbättra sin psykiska hälsa.

Vad är skillnaden mellan psykolog och psykiatriker?

Skillnaden mellan en psykolog och en psykiatriker ligger i utbildning och befogenheter. En psykolog har en akademisk utbildning inom psykologi och kan arbeta med diagnostisering samt utföra psykoterapi och rådgivning. En psykiatriker är en läkare med en bredare medicinsk utbildning som kan diagnostisera psykiska sjukdomar och förskriva medicin som en del av behandlingen. Psykologer kan inte skriva ut medicin, utan samarbetar ofta med psykiatriker när medicinsk behandling behövs.