Provtagningsverksamhet i Hudiksvall

På vården.se kan du jämföra 2 Provtagningsverksamheter i Hudiksvall. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
15 mottagningar i närheten av Hudiksvall
 
Familjeläkaren i Sverige
Digital vårdgivare
Dynamic Code
Digital vårdgivare
Testmottagningen
Digital vårdgivare
primary care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
primary care
4.3 (13)

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
primary care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
primary care
5.0 (2)

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vad har provtagningsverksamheter i Hudiksvall för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på provtagningsverksamhet i Hudiksvall. Lämna gärna ett omdöme om just din provtagningsverksamhet i Hudiksvall så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken provtagningsverksamheter är bäst i Hudiksvall?

Eftersom det inte finns några omdömen på provtagningsverksamheter i Hudiksvall idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken provtagningsverksamheter som passar bäst för just dig.

Vilka provtagningsverksamheter i Hudiksvall har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga provtagningsverksamheter i Hudiksvall som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en provtagningsverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är provtagning?

Provtagning innebär att att man undersöker hur kroppen mår, genom att samla in exempelvis blod, urin eller avföring och analysera det i ett laboratorium. Genom att ta prover kan du bland annat få svar på om du är sjuk eller lider av någon brist. Provtagning kan göras som en del i en utredning eller allmän hälsokontroll. På en provtagningsverksamhet kan du vanligen få hjälp med till exempel

  • cellprov
  • urinprov
  • blodprov
  • avföringsprov
  • graviditetstest
  • prostatatest
  • allergitest
  • PCR-test
  • antigentest
  • antikroppstest.

Hur förbereder man sig inför provtagning?

Beroende på vilka prover som ska tas kan du behöva förbereda dig på olika sätt. Detta för att proverna ska gå att genomföra och så att de inte blir missvisande. I vissa fall får du inte äta eller dricka annat än vatten ett visst antal timmar innan provtagningen. Det kallas att fasta, att man gör en fastande provtagning. Inför ett urinprov bör du inte kissa timmarna innan provtagningen. Exakt vad som gäller för de prover du ska ta kan provtagningsverksamheten svara på.

Boka tid hos en provtagningsverksamhet

På Vården.se kan du hitta en mängd provtagningsverksamheter över hela Sverige. Jämför och boka tid för provtagning direkt – där det passar dig!