Provtagning Laboratoriemedicin Sundsvall logo
Provtagningsverksamhet

Provtagning Laboratoriemedicin Sundsvall

Hos oss tar du prov och gör undersökningar som din läkare beställt. Vi analyserar blod, urin och andra kroppsvätskor och gör också belastningar av olika slag. Provsvaren används av din läkare för att ställa diagnos eller följa upp en behandling. Svar på dina prover och undersökningar får du av din läkare. Ska du göra en belastning så får du en bokad tid. För provtagning gäller drop-in. Prover...
Provtagning Laboratoriemedicin Sundsvall

Ska du göra en belastning så får du en bokad tid. För provtagning gäller drop-in. Prover du tagit hemma, som urin och avföringsprover, kan du lämna in på laboratoriets provmottagning.Provtagning Laboratoriemedicin Sundsvall ingår i Länsverksamhet Laboratoriemedicin

Informationen uppdaterades 14:48 - 27 feb, 2025

+466018#### Visa nummer

Drop-in-tider

Sjukhus (BT), Provtagningsverksamhet, öppen vård, Klinisk kemi

4.2
Ann L.
1 aug, 2023
Kunnig och trevlig personal. Alltid ett vänligt bemötande. Proffsigt och väl utfört arbete. Uppskattas enormt. Visserligen väntan men när man väl kommer in syns deras idoga och effektiva arbete.
2.5
Bo B.
23 feb, 2023
Under 25 minuters väntan hände absolut ingenting. Kön lång både i och utanför väntrummet. Kunder avvek. En "vanlig" dag, visserligen lunchtid, men ändå?! Ingen personal visade sig, för att "kolla läget", eller åtminstone förklara. Ingen bra "Drop-in".