Västerås
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
1
1

Kärlkirurg i Västerås

På vården.se kan du jämföra 5 Kärlkirurger i Västerås. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
8 mottagningar i närheten av Västerås

Vad har kärlkirurger i Västerås för snittbetyg?

I Västerås ligger snittbetyget för kärlkirurger på 4.75, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din kärlkirurg? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och kärlkirurger i Västerås.

Vilken kärlkirurg är bäst i Västerås?

Att välja vilken kärlkirurg i Västerås du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra kärlkirurger baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De kärlkirurger med bästa snittbetyg i Västerås på Vården.se är:

Så tycker patienter om kärlkirurger i Västerås

 • Fantastiskt duktig avd som verkligen är finsnickare gällande våra kärl som ibland slammar igen. Tack

  – Hans B. Avdelning 5

 • Hej och tack för ett bra besök idag med min granne. Lolita o Maria gjorde ultraljud på Aortan och Isländske Dr Andreas kom in och förklarade hur läget såg ut på ett bra sätt. Tack gm Mig och JANOS

  – Hans B. Kärlkirurgiska kliniken

 • För tidigt att se hur det blir ännu men blir säkert bra

  – Eila H. Åderbråcksklinikerna Västerås

 • Bästa kirugen, Björn, och fantastisk vårdpersonal, känner mig mycket tacksam!!

  – Anna Kärlkirurgiska kliniken

Vilka kärlkirurger i Västerås har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa kärlkirurger:

Vad är en kärlkirurg?

En kärlkirurg arbetar vanligen på en kärlmottagning och är specialiserad inom kärlkirurgi. Kärlkirurgi är en specialist som fokuserar på diagnos och behandling av sjukdomar i kärlsystemet, vilket inkluderar både blodkärl och lymfkärl. De vanligaste sjukdomarna som en kärlkirurg behandlar är åderförkalkning, blodproppar, aneurysm (utbuktning i blodkärlen) och missbildningar i kärlen. En kärlkirurg kan också behandla venösa åderbråck. 

Vad gör en kärlkirurg? 

Kärlkirurgen använder sig av både icke-invasiva tekniker och kirurgiska ingrepp för att behandla olika tillstånd relaterat till kärl. Exempel på icke-invasiva tekniker som används är medicinsk behandling, interventionell radiologi och endovaskulär kirurgi, där man använder en kateter för att nå kärlsystemet genom små snitt i huden. Kärlkirurgiska ingrepp som används inkluderar ådertransplantation, kärlrekonstruktion och kärlbypassoperationer. Det är viktigt att notera att kärlkirurger inte enbart behandlar hjärtrelaterade sjukdomar, utan även kroppens andra blodkärlssystem, som exempelvis till benen eller njurarna.