specialist care

Kärlkirurgiska kliniken

Viktig förändring för dig som besöker oss. Från den 1 juli gäller ny infartsväg via södra Adelsögatan. Den norra infarten stängs i minst ett år. Läs mer i avsnittet Aktuellt.

Kärlkirurgi är numera en egen specialitet inom allmänkirurgin och på Västmanlands sjukhus i Västerås finns det en lång kärlkirurgisk tradition. Kärlkirurgen har även ett mycket gott och nära samarbete med läkare på flera andra kliniker. Vi är väl rustade med modern teknologi. Vårdpersonalen på kärlkirurgiska kliniken och operationsavdelningen har flera års erfarenhet av kärlkirurgisk verksamhet.

Informationen uppdaterades 09:41 - 17 jun, 2025

+462117#### Visa nummer

Kärlkirurgi

4.8
Hans B.
25 maj, 2023
Hej och tack för ett bra besök idag med min granne. Lolita o Maria gjorde ultraljud på Aortan och Isländske Dr Andreas kom in och förklarade hur läget såg ut på ett bra sätt. Tack gm Mig och JANOS
4.5
Anna
5 dec, 2015
Bästa kirugen, Björn, och fantastisk vårdpersonal, känner mig mycket tacksam!!