karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Kärlkirurg i Gävle

På vården.se kan du jämföra 3 Kärlkirurger i Gävle. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
3 mottagningar i närheten av Gävle
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vad har kärlkirurger i Gävle för snittbetyg?

I Gävle ligger snittbetyget för kärlkirurger på 4.97, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din kärlkirurg? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och kärlkirurger i Gävle.

Vilken kärlkirurg är bäst i Gävle?

Att välja vilken kärlkirurg i Gävle du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra kärlkirurger baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De kärlkirurger med bästa snittbetyg i Gävle på Vården.se är:

Så tycker patienter om kärlkirurger i Gävle

 • Proffessionelt bemötande !! Kan vara bra att vara två när man efter 24 timmar tar bort bandaget, så en kanske kan sätta plåster om det behövs. (når inte baksidan benet) Vill ju klara TV-soffan från från eventuell blodfläck.

  – Ulf H. Åderbråcksklinikerna Gävle

 • Trevlig och kunnig personal. Blev väl omhändertagen då nervositet fanns inför behandlingen. Mycket proffesionellt från start till mål.

  – Karin O. Åderbråcksklinikerna Gävle

 • Proffsigt bemötande och jättetrevlig personal. Jag var väldigt nervös inför op men tack vare bemötande och bra/lugn stämning så gick allting jättebra. Kan varmt rekommendera denna klinik!

  – Emil E. Åderbråcksklinikerna Gävle

 • Det har fungerat väldigt bra med bokning och besök. Allt känns enkelt och därför ett val som är helt rätt för mig. Tack!

  – Lena A. Åderbråcksklinikerna Gävle

 • Superbra bemötande och proffsig personal!

  – Lena A. Åderbråcksklinikerna Gävle

Vilka kärlkirurger i Gävle har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga kärlkirurger i Gävle som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en kärlkirurg på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en kärlkirurg?

En kärlkirurg arbetar vanligen på en kärlmottagning och är specialiserad inom kärlkirurgi. Kärlkirurgi är en specialist som fokuserar på diagnos och behandling av sjukdomar i kärlsystemet, vilket inkluderar både blodkärl och lymfkärl. De vanligaste sjukdomarna som en kärlkirurg behandlar är åderförkalkning, blodproppar, aneurysm (utbuktning i blodkärlen) och missbildningar i kärlen. En kärlkirurg kan också behandla venösa åderbråck. 

Vad gör en kärlkirurg? 

Kärlkirurgen använder sig av både icke-invasiva tekniker och kirurgiska ingrepp för att behandla olika tillstånd relaterat till kärl. Exempel på icke-invasiva tekniker som används är medicinsk behandling, interventionell radiologi och endovaskulär kirurgi, där man använder en kateter för att nå kärlsystemet genom små snitt i huden. Kärlkirurgiska ingrepp som används inkluderar ådertransplantation, kärlrekonstruktion och kärlbypassoperationer. Det är viktigt att notera att kärlkirurger inte enbart behandlar hjärtrelaterade sjukdomar, utan även kroppens andra blodkärlssystem, som exempelvis till benen eller njurarna.