karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
3
2

Kärlkirurg i Solna

På vården.se kan du jämföra 3 Kärlkirurger i Solna. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
8 mottagningar i närheten av Solna
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Venous Centre Stockholm
4.9 (11)
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vad har kärlkirurger i Solna för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på kärlkirurg i Solna. Lämna gärna ett omdöme om just din kärlkirurg i Solna så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken kärlkirurger är bäst i Solna?

Eftersom det inte finns några omdömen på kärlkirurger i Solna idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken kärlkirurger som passar bäst för just dig.

Vilka kärlkirurger i Solna har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa kärlkirurger:

Vad är en kärlkirurg?

En kärlkirurg arbetar vanligen på en kärlmottagning och är specialiserad inom kärlkirurgi. Kärlkirurgi är en specialist som fokuserar på diagnos och behandling av sjukdomar i kärlsystemet, vilket inkluderar både blodkärl och lymfkärl. De vanligaste sjukdomarna som en kärlkirurg behandlar är åderförkalkning, blodproppar, aneurysm (utbuktning i blodkärlen) och missbildningar i kärlen. En kärlkirurg kan också behandla venösa åderbråck. 

Vad gör en kärlkirurg? 

Kärlkirurgen använder sig av både icke-invasiva tekniker och kirurgiska ingrepp för att behandla olika tillstånd relaterat till kärl. Exempel på icke-invasiva tekniker som används är medicinsk behandling, interventionell radiologi och endovaskulär kirurgi, där man använder en kateter för att nå kärlsystemet genom små snitt i huden. Kärlkirurgiska ingrepp som används inkluderar ådertransplantation, kärlrekonstruktion och kärlbypassoperationer. Det är viktigt att notera att kärlkirurger inte enbart behandlar hjärtrelaterade sjukdomar, utan även kroppens andra blodkärlssystem, som exempelvis till benen eller njurarna.