Sundsvall
 

Kärlkirurg i Sundsvall

På vården.se kan du jämföra 2 Kärlkirurger i Sundsvall. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
3 mottagningar i närheten av Sundsvall
 

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
specialist care
4.3 (1)

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vad har kärlkirurger i Sundsvall för snittbetyg?

I Sundsvall ligger snittbetyget för kärlkirurger på 4.8, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din kärlkirurg? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och kärlkirurger i Sundsvall.

Vilken kärlkirurg är bäst i Sundsvall?

Att välja vilken kärlkirurg i Sundsvall du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra kärlkirurger baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De kärlkirurger med bästa snittbetyg i Sundsvall på Vården.se är:

Så tycker patienter om kärlkirurger i Sundsvall

 • Blev så otroligt fint omhändertagen av en fantastisk läkare. Kerry Filler och den gulliga duktiga sjuksköterskan Saga. Tar dock lite tid att bli ’som vanligt ’ igen. Fortfarande svullen och väldigt blå efter en dryg vecka. Men det går åt rätt håll. Tack för fint och proffsigt bemötande ☺️

  – Marie S. Narva Åderbråckscenter, Sundsvall

 • Hade önskat ett återbesök för att få förklaring varför en del inringade områden lämnats obehandlade. Lugn och bra opetation. Inga smärtor, sover och kan promenera obehindrat. Bara positiv om ingreppet.

  – Yvonne S. Narva Åderbråckscenter, Sundsvall

 • Behandling och bemötande var bra. Det jag reagerade mot var att läkarn sa att man kunde återgå till arbetet dan efter. Jag vet inte vad man ska ha för jobb .sängprovare kanske😂 annars är allt bra

  – Jari R. Narva Åderbråckscenter, Sundsvall

 • Jättenöjd med det som vart gjort. Tyvärr vart ett åderbråck på ca 2dm missat. Jag retar mig på det.

  – Rose-Marie H. Narva Åderbråckscenter, Sundsvall

 • Mycket nöjd , ska ta bort bandaget idag.

  – Berth M. Narva Åderbråckscenter, Sundsvall

Vilka kärlkirurger i Sundsvall har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga kärlkirurger i Sundsvall som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en kärlkirurg på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en kärlkirurg?

En kärlkirurg arbetar vanligen på en kärlmottagning och är specialiserad inom kärlkirurgi. Kärlkirurgi är en specialist som fokuserar på diagnos och behandling av sjukdomar i kärlsystemet, vilket inkluderar både blodkärl och lymfkärl. De vanligaste sjukdomarna som en kärlkirurg behandlar är åderförkalkning, blodproppar, aneurysm (utbuktning i blodkärlen) och missbildningar i kärlen. En kärlkirurg kan också behandla venösa åderbråck. 

Vad gör en kärlkirurg? 

Kärlkirurgen använder sig av både icke-invasiva tekniker och kirurgiska ingrepp för att behandla olika tillstånd relaterat till kärl. Exempel på icke-invasiva tekniker som används är medicinsk behandling, interventionell radiologi och endovaskulär kirurgi, där man använder en kateter för att nå kärlsystemet genom små snitt i huden. Kärlkirurgiska ingrepp som används inkluderar ådertransplantation, kärlrekonstruktion och kärlbypassoperationer. Det är viktigt att notera att kärlkirurger inte enbart behandlar hjärtrelaterade sjukdomar, utan även kroppens andra blodkärlssystem, som exempelvis till benen eller njurarna.