karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
1
1

Magnetröntgenverksamhet i Sundsvall

På vården.se kan du jämföra 2 Magnetröntgenverksamheter i Sundsvall. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
5 mottagningar i närheten av Sundsvall

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Familjeläkaren i Sverige
Digital vårdgivare

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vad har magnetröntgenverksamheter i Sundsvall för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på magnetröntgenverksamhet i Sundsvall. Lämna gärna ett omdöme om just din magnetröntgenverksamhet i Sundsvall så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken magnetröntgenverksamheter är bäst i Sundsvall?

Eftersom det inte finns några omdömen på magnetröntgenverksamheter i Sundsvall idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken magnetröntgenverksamheter som passar bäst för just dig.

Vilka magnetröntgenverksamheter i Sundsvall har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga magnetröntgenverksamheter i Sundsvall som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en magnetröntgenverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en magnetröntgenverksamhet?

En magnetröntgenverksamhet specialiserar sig på att utföra undersökningar med magnetröntgen, också kända som magnetresonanstomografi (MRT). Denna avancerade bildteknik används för att skapa detaljerade tvärsnittsbilder av kroppens insida och organ, utan att använda röntgenstrålning.

Vad kan man få hjälp med på en magnetröntgenverksamhet?

På en magnetröntgenverksamhet kan man få hjälp med magnetröntgenundersökningar av olika skäl. MRT används för att undersöka olika system i kroppen, inklusive hjärnan, ryggraden, leder, muskler, mjukvävnad och inre organ. En magnetröntgenverksamhet kan hjälpa till att identifiera och diagnostisera problem som hjärntumörer, skador på leder och muskler, problem med blodkärl eller blodflöde, problem med inre organ, och mycket mer. Magnetröntgenverksamheter är bemannade av specialutbildade radiologer och röntgensjuksköterskor som kan utföra och tolka resultaten av magnetröntgenundersökningarna.