karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Neurokirurgi i Solna

På vården.se kan du jämföra 1 Neurokirurgimottagningar i Solna. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
1 mottagning i närheten av Solna

Vad har neurokirurgimottagningar i Solna för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på neurokirurgi i Solna. Lämna gärna ett omdöme om just din neurokirurgi i Solna så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken neurokirurgimottagningar är bäst i Solna?

Eftersom det inte finns några omdömen på neurokirurgimottagningar i Solna idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken neurokirurgimottagningar som passar bäst för just dig.

Vilka neurokirurgimottagningar i Solna har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga neurokirurgimottagningar i Solna som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en neurokirurgi på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är neurokirurgi?

Neurokirurgi är den specialitet som arbetar med diagnostisering och behandling av olika neurologiska sjukdomar och skador i det centrala nervsystemet, såsom Parkinsons sjukdom, stroke, multipel skleros (MS), hjärntumörer, traumatisk hjärnskada och ryggmärgsskador.
En neurokirurg, även känd som hjärnkirurg eller neurokirurg, är specialistläkare som ansvarar för att utföra neurokirurgiska operationer och ge patienter nödvändig vård och behandling. Neurokirurger arbetar vanligtvis på neurokirurgiska kliniker.

När bör man träffa en specialist inom neurokirurgi? 

Du bör träffa en specialist inom neurokirurgi om du har neurologiska sjukdomar eller skador som kräver behandling/operation. En neurokirurg har expertkunskaper och erfarenhet av att diagnostisera och behandla olika tillstånd och neurologiska sjukdomar. Genom att träffa en neurokirurg kan man få en noggrann utvärdering av sin sjukdom eller skada, och diskutera lämpliga behandlingsalternativ eller neurokirurgiskt ingrepp.