I Uppsala ligger snittbetyget för neurokirurgimottagningar på 4.5, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din neurokirurgi? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och neurokirurgimottagningar i Uppsala. 2
Att välja vilken neurokirurgi i Uppsala du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra neurokirurgimottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De neurokirurgimottagningar med bästa snittbetyg i Uppsala på Vården.se är:
Mycket kompetent personal. Experter inom sitt område. Fantastisk omvårdnad. Otroligt god mat
– Monica M., Neurokirurgmottagningen, Uppsala
Så otroligt trevlig, proffsig och kunnig läkare jag träffade för först gången inför min kommande operation.
– Anna H., Neurokirurgmottagningen, Uppsala
Idag finns det inga neurokirurgimottagningar i Uppsala som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en neurokirurgi på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.
Neurokirurgi är den specialitet som arbetar med diagnostisering och behandling av olika neurologiska sjukdomar och skador i det centrala nervsystemet, såsom Parkinsons sjukdom, stroke, multipel skleros (MS), hjärntumörer, traumatisk hjärnskada och ryggmärgsskador.
En neurokirurg, även känd som hjärnkirurg eller neurokirurg, är specialistläkare som ansvarar för att utföra neurokirurgiska operationer och ge patienter nödvändig vård och behandling. Neurokirurger arbetar vanligtvis på neurokirurgiska kliniker.
Du bör träffa en specialist inom neurokirurgi om du har neurologiska sjukdomar eller skador som kräver behandling/operation. En neurokirurg har expertkunskaper och erfarenhet av att diagnostisera och behandla olika tillstånd och neurologiska sjukdomar. Genom att träffa en neurokirurg kan man få en noggrann utvärdering av sin sjukdom eller skada, och diskutera lämpliga behandlingsalternativ eller neurokirurgiskt ingrepp.