I Stockholm ligger snittbetyget för handkirurger på 5, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din handkirurg? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och handkirurger i Stockholm.
Att välja vilken handkirurg i Stockholm du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra handkirurger baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De handkirurger med bästa snittbetyg i Stockholm på Vården.se är:
Handcenter i Stockholm är ett underbart ställe att hamna på. Vilken personal. Dom har hjälpt mig med min hand vilket toppen bemötande. All personal är glad och i deras miljö blir man snabbt trygg. Dom är värld alla stjärnor i världen. Det är hit man kommer om man vill ha fantastiskt hjälp. Jag är så nöjd med allt trots många operationer.
– Sandra W., HandCenter Stockholm, Norrmalm
Ett helt otroligt team,så professionella.Alltid glimten i ögat.Aldrig några problem känner sig så välkommen.Ni alla som jobbar där är toppen 👍
– Christina J., Handkirurgisk mottagning, Södersjukhuset
Helt fantastisk personal som vet exakt vad de gör, uppför sig oerhört proffsigt och trevligt samt får patienten att känna sig helt trygg. Kirurg och operationsteamet helt makalöst duktiga! Jag är mer än nöjd över min upplevelse.
– Johanna L., Handkirurgisk mottagning, Södersjukhuset
Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa handkirurger:
En handkirurg är en handspecialist, det vill säga en läkare som har specialiserat sig inom området handkirurgi. Handkirurgens huvudsakliga fokus ligger på diagnos, behandling och rehabilitering av skador eller sjukdomar som påverkar händerna. Du kan träffa en handkirurg på en handmottagning.
En handkirurg genomför olika typer av kirurgiska ingrepp på händerna, inklusive rekonstruktiv kirurgi, plastikkirurgi och mikrokirurgi. Dessa ingrepp kan vara nödvändiga för att korrigera skador efter förlorade fingrar, frakturer, brännskador eller andra trauman. Utöver detta behandlar handkirurgen också sjukdomar som exempelvis karpaltunnelsyndrom, ledbandsskador, artros, tumörer och inflammationer i händerna. En handkirurg använder sig av olika tekniker och metoder såsom kirurgiska ingrepp, injektioner, rehabilitering och smärtlindring för att behandla dessa tillstånd.