HandCenter Stockholm logo
Handkirurg

HandCenter Stockholm

HandCenter Stockholm är en handkirurgisk klinik som utreder och behandlar alla diagnoser inom handkirurgi. Vi erbjuder en komplett vårdkedja för handkirurgiska patienter med mottagning, operation och rehabilitering. Hos HandCenter Stockholm arbetar specialister i handkirurgi och ortopedi. Till vår mottagning kan du söka på följande sätt: Sjukvårdsförsäkring: Om du har en privat sjukvårdsförsäkring kan du söka vård hos oss. Vi har avtal med alla försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag för vidare handläggning. Via vårdgaranti: Du som står i vårdkö inom ortopedi-handkirurgi har möjlighet att via vårdgarantin söka vård hos oss, gå in på handcenter.se och läs mer eller ring oss. Privatbetalande vård: Du som vill söka vård hos oss privat behöver ingen remiss, du står själv för alla kostnader så som röntgenundersökning, provtagning, behandlingar och operation mm. Frikort gäller inte. Vill du veta mer om HandCenter besök gärna vår hemsida www.handcenter.se.
Vi rapporterar till nationellt kvalitetsregister HAKIR Där kan vi visa att 97% av Handcenters patienter skulle rekommendera mottagningen till andra i samma situation samt att 100 % känner att personalen bemötte dom med medkänsla och omsorg.

Informationen uppdaterades 06:09 - 1 jul, 2025

Handkirurgi

1 omdöme
Sandra W.
27 sep, 2024
Handcenter i Stockholm är ett underbart ställe att hamna på. Vilken personal. Dom har hjälpt mig med min hand vilket toppen bemötande. All personal är glad och i deras miljö blir man snabbt trygg. Dom är värld alla stjärnor i världen. Det är hit man kommer om man vill ha fantastiskt hjälp. Jag är så nöjd med allt trots många operationer.