Sollentuna
 

Audionom i Sollentuna

På vården.se kan du jämföra 2 Audionomer i Sollentuna. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
44 mottagningar i närheten av Sollentuna
 
Eartech Sollentuna Hörselklinik, Sollentuna

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Synsam Hörsel Täby
4.7 (20)

275 kr
AudioNova Täby

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
HÖR Stockholm Vällingby

250 kr
Eartech Täby Hörselklinik, Täby

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Eartech Bromma hörselklinik

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Audionomkliniken - Serafen
4.8 (181)

275 kr
Hör Stockholm Vällingby

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
HÖR Stockholm City

250 kr
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Audika Vasastan
4.5 (23)
Mottagning Hörsel och balans Solna, Karolinska Universitetssjukhuset

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vad har audionomer i Sollentuna för snittbetyg?

I Sollentuna ligger snittbetyget för audionomer på 4.91, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din audionom? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och audionomer i Sollentuna.

Vilken audionom är bäst i Sollentuna?

Att välja vilken audionom i Sollentuna du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra audionomer baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De audionomer med bästa snittbetyg i Sollentuna på Vården.se är:

Så tycker patienter om audionomer i Sollentuna

 • Mycket professionell

  – Carl-Erik H. Eartech Sollentuna Hörselklinik, Sollentuna

 • Första gången jag kom till Audika Rotebro - vilken skillnad från tidigare Audionomer från andra Aktörer. Framförallt den tekniska biten. Att få hjälpmedel som fungerar klockrent med mina hörapparater. Finjusteringar och anpassning efter mig som användare. Numer ett nöje att använda mobil och data. Att titta på TV och höra ljudet. är så himla tacksam att jag hittade till Audionomen Amir på Rotebro kliniken - ingenting är för svårt löser alltid problem, vilken kompetens om hörsel Tack Audika

  – Stefan p. Audika Rotebro, Sollentuna

 • Jag var hos er i Rotebro hos en Audionom Agnes N, hon är jätte kunnig, super trevlig, hade ett gott bemötande, gav mig all information jag behövde. Jag var jätte nervös över undersökning och det var jobbigt för mig men hon kunde få mig att må bättre och skratta vilket jag behövde. Jag kommer aldrig glömma hennes tips till mig. Hon är hjälte i mina ögon såna människor behövs i vårt samhälle och jag rekommenderar henne starkt.

  – Ana A. Audika Rotebro, Sollentuna

 • Jag var på Audika i Rotebro med min mor hos en fantastisk audionom "Maryam" bra bemötande, kunnig och hjälpsam audionom, hänsyntagande genom att använda munskydd vid undersökningen.

  – Robin Y. Audika Rotebro, Sollentuna

 • Mitt möte med Audika Rotebro har präglats av hög kvalite från start. "Min" audionom Amir visade en stor uthållighet och iderikedom i att lösa alla problem som dök upp. Från hörselmätning och förslag på hörapparater till insatser som inte glappade! I mina öron en otroligt skicklig och snabb person med ett vänligt och personligt proffsigt bemötande! Tack Amir

  – Sten E. Audika Rotebro, Sollentuna

De audionomer i Sollentuna som erbjuder tid snabbast är:

Vilka audionomer i Sollentuna har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga audionomer i Sollentuna som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en audionom på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad gör en audionom?

En audionom hjälper människor som har nedsatt eller skadad hörsel att höra bättre och få en enklare vardag. Audionomen kan utreda hörselproblem och hjälpa dig som har en hörselskada att prova ut hörselhjälpmedel om du behöver.

Det kan en audionom hjälpa till med

Audionomens främsta uppgift är att hjälpa personer med nedsatt hörsel genom att ta fram rehabiliteringsplaner. Det kan till exempel handla om att prova ut hörapparater eller att hitta verktyg för att anpassa arbetsplatsen.

Andra viktiga delar i audionomens yrke är att:

 • ge råd till dig som har en hörselskada och till dina anhöriga 
 • göra hörseltest
 • skapa individanpassade hörselskydd.

Boka tid hos en audionom

Om du upplever att din hörsel har förändrats eller om du behöver genomgå ett hörseltest, kan du boka tid hos en audionom. I de flesta fall behöver du ingen remiss för att besöka en audionom, utan du kan själv boka en tid. 

På Vården.se kan du själv jämföra, söka och boka en tid hos en audionom som passar dig!