AudioNova Nacka

AudioNova Nacka

karta knapp bakgrund

Forumvägen 14, Nacka

AudioNova Nacka

Om oss

Välkommen till AudioNova Nacka – Din Hörselspecialist!

AudioNova Nacka är en hörselmottagning där du hittar audionomer som kan hjälpa dig med din hörsel. Vi finns på Forumvägen 14 i Nacka Forum och hit tar du dig enkelt med buss eller bil.

AudioNova är en av Sveriges största hörselkedjor och finns på flera platser i landet. Audionommottagningen i Nacka är en av många hörselkliniker som tillhör AudioNova.

Vad vi på AudioNova Nacka kan hjälpa dig med

På AudioNova Nacka hjälper våra erfarna audionomer dig med hörseltest och utprovning av hörapparater och hörselskydd. Du kan också få hjälp med service och justering av hörapparater, samt arbetsplatsanpassningar. Vi på AudioNova Nacka vet att alla individer har unika förutsättningar, behov och önskemål, och därför gör vi alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för just dig.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss på AudioNova Nacka!

Avtal inom vårdval primär hörselrehabilitering

AudioNova Nacka är en hörselklinik som är auktoriserad av Region Stockholm inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att du som är över 18 år med lätt till måttlig hörselnedsättning kan få hjälp med behovsbedömning, förskrivning av hörselhjälpmedel, service samt viktig information kring hörselnedsättningen hos oss.

Hörseltest online på audionova.se

Hur står det till med din hörsel? På AudioNovas hemsida kan du göra ett hörseltest online. Under testet får du lyssna på några ljud och sedan besvara ett antal frågor. Testet tar bara några minuter och du får ditt resultat med en gång.

Få hjälp med din hörsel hos AudioNova Nacka!

Informationen uppdaterades 14:01 - 12 sep, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Vanliga frågor och svar

Fråga ställd 15:22 - 6 sep, 2019

Hej, jag har ett par Oticon opn som jag köpt hos er för ca två år sedan. Nu läste jag att det är möjligt att göra justeringar online med Oticon, hur går jag tillväga för att göra det? Mvh Tommy Lydell

AudioNova Nacka svarar:

Hej Tommy! Boka en tid till mig, jag sitter numer på AudioNova i Globen istället för i Nacka. Du behöver uppgradera dina hörapparater hos mig först, sen kan du via appen göra justeringar, vi kan titta mer på det under besöket. Vänliga hälsningar Linda Norén, Leg. Audionom

Kontakt

Telefonnummer

08-480 01# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier