Audika Kungsholmen logo
1/6
Audionom

Audika Kungsholmen

Varmt välkommen till Audikas hörselklinik Kungsholmen Med över 35 hörselkliniker i Sverige är Audika Sveriges ledande privata aktör inom hörselvård. Audikas mål är att alla ska nå sin fulla hörselpotential och arbeta efter att varje person är unik och individuella behov. Audikas legitimerade audionomer är experter på hörsel och hjälper dig att höra bättre. Få hjälp med din hörsel av...

Varmt välkommen till Audikas hörselklinik Kungsholmen

Få hjälp med din hörsel av audionom hos Audika Kungsholmen

Hos Audika kan du bland annat testa din hörsel, få rådgivning och prova ut hörapparater samt prova ut arbetshjälpmedel. Du kan även köpa tillbehör till din hörapparat, du kan handla på någon av Audikas kliniker eller online på hörselbutik.se

Upplever du att din hörsel är nedsatt?

Känner du igen eller upplever något av följande?

• Du har svårt att följa med i konversationer när fler pratar samtidigt.

• Du har svårt att lokalisera var ljud kommer ifrån.

• Din familj och vänner säger att du har börjat höja volymen när du ser på TV eller lyssnar på musik.

• Du tycker andra mumlar och pratar otydligt.

Det kan vara tecken på att din hörsel är nedsatt, ju tidigare du söker hjälp desto bättre!

Hörselvård hos Audika Kungsholmen

Hos Audika kan du välja hörselvård, läs mer på länkarna nedan.

Hörselvård på uppdrag av Region Stockholm

Hörselvård i privat regi

Ta steget mot bättre hörsel redan idag - välkommen till Audika Kungsholmen!

Informationen uppdaterades 15:37 - 4 jun, 2025

Frågor och svar

Fråga ställd 15:20 - 11 apr, 2019
Hej Audika. Har små hörapparater genom er och undrar jag om det finns hjälpmedel till dessa? Bland annat till tv och en smarttelefoner, (android).
svarar:
Hej Anita, vi skulle behöva lite mer information om dina hörapparater (modell osv) innan vi kan svara på din fråga. Har du möjlighet att ringa oss på 0200-11 14 50 så kan enklare hjälpa dig. Med vänlig hälsning, Audika hörselklinik
Fråga ställd 01:31 - 19 okt, 2018
Hej. Jag har två av era hörapparater sen drygt ett år tillbaka och är nöjd med dem. Men nu har den ena fått ett brus sen en tid tillbaka och idag när jag skulle byta batteri så funkade det inte. Provade förstås med ett batteri till men samma resultat. Den är inte helt död men inte som förut. Bytte filter häromdagen så det är inte felet. Kan jag komma till St Eriksgatan utan att beställa tid så ni kan kolla? Hälsningar Ann-Sofie Rundlöf
svarar:
Hej Ann-Sofie, tack för din fråga! Du kan göra en bokningsförfrågan till oss så ska vi se hur vi kan hjälpa dig! Med vänlig hälsning, Audika hörselklinik

Drop-in-tider

Drop-in

Hörselcentral, Audionommottagning

Audika Kungsholmen är väl omtyckt för sin trevliga och hjälpsamma personal som erbjuder professionell hjälp och noggranna kontroller. Många patienter är mycket nöjda med den hörselvård de får och hyllar de utprovade hörapparaterna. Lokalerna kunde dock uppdateras för en trevligare upplevelse, och några recensenter nämner brister i hygienrutiner och repetitionsmöjligheter.
Trevlig och hjälpsam personal
Professionell hjälp och rådgivning
Noggranna kontroller och uppföljning
Utmärkta hörapparater
Trånga lokaler och trist inredning
Bristande hygienrutiner
Begränsade repetitionsmöjligheter
vuxna, hörseltest, hörapparatutprovning
*Sammanfattat från Google (16).

4.7
1.5
Neta V.
30 jul, 2023
Svårt förstå audionomer som talade dålig svenska
4.8
Berit K.
21 sep, 2022
Mycket bra på St Eriksgatan Besökte först Älvsjö, som ligger nära min bostad. Där var receptionen först obemannad sedan gick det inte att boka om en tid jag fått på St Eriksgatan.