Audika Rotebro, Sollentuna logo
1/7
Audionom

Audika Rotebro, Sollentuna

Varmt vÀlkommen till Audikas hörselklinik Rotebro Sollentuna Med över 35 hörselkliniker i Sverige Àr Audika Sveriges ledande privata aktör inom hörselvÄrd. Audikas mÄl Àr att alla ska nÄ sin fulla hörselpotential och arbeta efter att varje person Àr unik och individuella behov. Audikas legitimerade audionomer Àr experter pÄ hörsel och hjÀlper dig att höra bÀttre. FÄ hjÀlp med din hörsel...
LĂ€s mer

Varmt vÀlkommen till Audikas hörselklinik Rotebro Sollentuna

FÄ hjÀlp med din hörsel av audionom hos Audika Rotebro Sollentuna

Hos Audika kan du bland annat testa din hörsel, fĂ„ rĂ„dgivning och prova ut hörapparater samt prova ut arbetshjĂ€lpmedel. Du kan Ă€ven köpa tillbehör till din hörapparat, du kan handla pĂ„ nĂ„gon av Audikas kliniker eller online pĂ„ hörselbutik.se

Upplever du att din hörsel Ă€r nedsatt?

KĂ€nner du igen eller upplever nĂ„got av följande?

• Du har svĂ„rt att följa med i konversationer nĂ€r fler pratar samtidigt.

• Du har svĂ„rt att lokalisera var ljud kommer ifrĂ„n.

• Din familj och vĂ€nner sĂ€ger att du har börjat höja volymen nĂ€r du ser pĂ„ TV eller lyssnar pĂ„ musik.

• Du tycker andra mumlar och pratar otydligt.

Det kan vara tecken pĂ„ att din hörsel Ă€r nedsatt, ju tidigare du söker hjĂ€lp desto bĂ€ttre!

HörselvÄrd hos Audika Rotebro Sollentuna

Hos Audika kan du vÀlja hörselvÄrd, lÀs mer pÄ lÀnkarna nedan.

HörselvÄrd pÄ uppdrag av Region Stockholm

HörselvÄrd i privat regi

Ta steget mot bÀttre hörsel redan idag - vÀlkommen till Audika Rotebro Sollentuna!

Informationen uppdaterades 15:39 - 4 jun, 2025

FrÄgor och svar

FrÄga stÀlld 11:11 - 6 nov, 2019
Jag undrar om ni Àven gör hörseltester pÄ barn (7 Är)?
svarar:
Hej Karin, tack för din frÄga. Nej vi utför inte hörseltester pÄ barn. VÄr rekommendation Àr att ni vÀnder er till er vÄrdcentral i första hand. Med vÀnlig hÀlsning, Audika
FrÄga stÀlld 13:26 - 15 okt, 2019
nÀr har ni droppin
svarar:
Hej Klas, vi erbjuder service-drop in varje mÄndag mellan 14:45 och 16:00. Med vÀnlig hÀlsning, Audika hörselklinik
FrÄga stÀlld 11:14 - 9 sep, 2019
Vart tog min tidsbokning vÀgen?
svarar:
Hej Lennart, Tack för din frÄga! Om du har skickat in en bokningsförfrÄgan via vÄrden.se sÄ kommer vÄr kundservice Äterkomma till dig och erbjuda dig en tid. Med vÀnlig hÀlsning, Audika hörselklinik
FrÄga stÀlld 12:05 - 31 jan, 2019
Hej! Jag skulle byta filter pÄ mina hörapparater men den fastnade aldrig, det nya filtret. Kan man bara komma och fÄ hjÀlp med det eller mÄste tid bokas. Har fÄtt hjÀlp tidigare med detta. Undrar Àven om ni har lunchstÀngt?
svarar:
Hej Sonia, I Rotebro har bemannad reception under alla veckans dagar sÄ du Àr vÀlkommen in med ditt vaxfilter sÄ hjÀlper vi dig. Med vÀnlig hÀlsning, Audika hörselklinik
FrÄga stÀlld 11:39 - 12 jan, 2019
var bestÀller jag tillbehör
svarar:
Hej Agneta, du kan bestÀlla tillbehör i vÄr webshop: http://www.horselbutik.se Med vÀnlig hÀlsning, Audika hörselklinik
FrÄga stÀlld 15:12 - 11 maj, 2018
Det finns ingen uppgift nÀr ni har öppet!
svarar:
Hej! Om du Ă€r inne pĂ„ vĂ„rden.se och sen gĂ„r in pĂ„ beskrivningen om kliniken i Rotebro finns det information om vĂ„ra öppettider i en ruta pĂ„ höger sidan. Öppettiderna Ă€r MĂ„ndag - Torsdag 08:15 - 16:30 och Fredag 08:15 - 14:00. Du Ă€r alltid vĂ€lkommen att besöka vĂ„r hemsida för mer information och eventuella avvikande öppettider. https://www.audika.se/centers/Stockholm/audika-rotebro Med vĂ€nlig hĂ€lsning. Audika
FrÄga stÀlld 17:00 - 15 nov, 2017
ett stort tack för hörapparatens lilla praktiska ask som kom idag direkt i brevlĂ„dan. tack. Slipper gĂ„ till posten. TACK. nu gĂ€ller det att INTE tappa den IGEN. Är sĂ„ liten att den passar i byxfickan. Tack. tack TACK
svarar:
Hej Stephan, Va bra att den kom fram och dessutom direkt i brevlÄdan. Det Àr vi glada för! Med vÀnlig hÀlsning, Audika
FrÄga stÀlld 08:33 - 17 okt, 2017
Jag har försÀkring pÄ min hörapparat pÄ vad gÀller. Valpen tuggade sönder den pÄ natten
svarar:
Hej Yvette, Du Àr vÀlkommen att höra av dig till oss pÄ 0200-111450 sÄ hjÀlper vi dig! VÀnligen, Audika
FrÄga stÀlld 09:03 - 16 okt, 2017
vÀnstra apparaten har lagt av?
svarar:
Hej Raija, Vi skulle gÀrna vilja komma i kontakt med dig för att felsöka vad som hÀnt. Har du möjlighet fÄr du gÀrna ringa oss pÄ nummer 0200-111450 snarast. VÀnligen, Audika
FrÄga stÀlld 12:04 - 18 aug, 2016
Var hittar jag vÀckaklocka
svarar:
Hej Marianne! Du kan hitta vÀckarklockor pÄ vÄr webbshop horselbutik.se MVH Audionomerna & Hörsam

MÄndag - Torsdag

TillgÀnglighet
‱
Stefan p.
14 jan, 2021
Första gÄngen jag kom till Audika Rotebro - vilken skillnad frÄn tidigare Audionomer frÄn andra Aktörer. Framförallt den tekniska biten. Att fÄ hjÀlpmedel som fungerar klockrent med mina hörapparater. Finjusteringar och anpassning efter mig som anvÀndare. Numer ett nöje att anvÀnda mobil och data. Att titta pÄ TV och höra ljudet. Àr sÄ himla tacksam att jag hittade till Audionomen Amir pÄ Rotebro kliniken - ingenting Àr för svÄrt löser alltid problem, vilken kompetens om hörsel Tack Audika
‱
Ana A.
11 jan, 2021
Jag var hos er i Rotebro hos en Audionom Agnes N, hon Àr jÀtte kunnig, super trevlig, hade ett gott bemötande, gav mig all information jag behövde. Jag var jÀtte nervös över undersökning och det var jobbigt för mig men hon kunde fÄ mig att mÄ bÀttre och skratta vilket jag behövde. Jag kommer aldrig glömma hennes tips till mig. Hon Àr hjÀlte i mina ögon sÄna mÀnniskor behövs i vÄrt samhÀlle och jag rekommenderar henne starkt.

Klicka pÄ kartan för att fÄ vÀgbeskrivning.